آمار مطالب

کل مطالب : 213
کل نظرات : 1

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 48
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 48
بازدید ماه : 48
بازدید سال : 50
بازدید کلی : 23375

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان در روزی که گذشت چه اتفاقاتی افتاد و آدرس radiodirooz.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 48
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 48
بازدید ماه : 48
بازدید کل : 23375
تعداد مطالب : 213
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : رامین رها
تاریخ : دو شنبه 25 اسفند 1393
نظرات


خبرگزاری فارس: عراقچی: زمانی به توافق نزدیک می شویم که درباره همه موارد راه‌حل‌هایی را پیدا و بعد با جزییات کامل مکتوب کنیم

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای امروز (دوشنبه) پس از پنج ساعت رایزنی وزرای خارجه، معاونان و صالحی و مونیز در لوزان تاکید کرد: در نشست امروز بیشتر بحث‌ها عمل‌گرا و اجرایی بود و با این روند شاید بتوان به راه‌حل‌ها نزدیک شد.

وی که با خبرگزاری صدا و سیما گفت‌وگو می‌کرد، با بیان اینکه نشست امروز در مجموع راضی کننده بود، گفت: روال کار کاملا مشخص است، باید در همه موارد راه‌حل‌هایی پیدا و بعد همه راه‌حل‌ها با جزئیات کامل مکتوب شود. در این صورت است که می‌توان گفت به توافق نزدیک شدیم.

معاون وزیر خارجه در پاسخ به این سؤال که شما درباره غربی‌ها که از  امروز درباره یادداشت مشترک یا تفاهم سیاسی لفظی تاپایان مارس صحبت می‌کنند، چه نظری دارید؟ تصریح کرد: این عبارت هیچ اهمیتی ندارد. تنها هدف کم کردن اختلافات و رسیدن به راه‌حل است.

وی تاکید کرد: تا قبل از این هدف، هیچ تاریخی نداریم و برای ماقابل پذیرش نیست.

عراقچی در ادامه نشست دوجانبه امروز دو طرف را فشرده و سنگین ارزیابی کرد و گفت: در دو دور گذشته موفق شدیم به پیشرفت‌هایی دست پیدا کنیم و امیدواریم بتوانیم در این دوره هم این پیشرفت را ادامه دهیم، هر چند همچنان فاصله‌هایی وجود دارد، زیرا جزئیات مفصل و پیچیده است.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده افزود: هم در بحث فنی و هم در بخش سیاسی، شکاف‌هایی وجود دارد، اما مسائل فنی می‌تواند به بحث‌های سیاسی کمک کننده باشد و در نهایت این تصمیم گیری‌های سیاسی است که به رسیدن به توافق نهایی کمک می‌کند.

عراقچی با بیان اینکه همه هیأت‌ها در این دوره تا روز جمعه وقت خواهند گذاشت، تصریح کرد: وزیران خارجه ایران و آمریکا تا روز جمعه در لوزان هستند و امیدوارم راه‌حل‌ها در همین چند روز برای کم کردن فاصله‌ها راهگشا باشند.

براساس این گزارش، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز پس از پایان 5 ساعت مذاکرات امروز عنوان کرد:‌در برخی موارد به راه‌حل نزدیکتر هستیم و بر همین اساس می توان گفت که «راه‌حل‌ها در دسترس هستند، اما همچنان در برخی موارد فاصله داریم.»

وی پس از پایان 5 ساعت مذاکرات هسته ای مقامات سیاسی - فنی ایران و آمریکا  در لوزان سوئیس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما تصریح کرد: لازم است تا روز جمعه با همه طرف‌ها مذاکره کنیم تا اینکه ببینم در نهایت به چه نتایجی منجر می‌شود.
ظریف در پاسخ به این سوال که آیا در این جلسه برای تحریم‌ها چشم اندازی لحاظ شد، گفت: درباره همه مسائل چشم اندازی وجود دارد.
رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه اختلافات باقیمانده بین طرف‌های مذاکره کننده بحث اصلی مذاکرات امروز بود و در جلسه درباره موضوعات بسیاری از تحریم‌ها گرفته تا نامه اعضای کنگره بحث و گفت‌وگو شد، خاطرنشان کرد: اگر چه ما نامه کنگره را یک حرکت سیاسی می‌دانیم، اما لازم است که موضع‌گیری دولت آمریکا درباره نامه نیز برای ما مشخص شود.
وی در پایان با اشاره به اینکه بعد از ظهر امروز راهی بروکسل می‌شوم تا به دعوت خانم موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با وزیران خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه درباره پرونده مذاکرات هسته‌ای گفت‌وگو کنم، گفت: اما آقای صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی امروز همچنان جلسه را در سطح فنی با طرف آمریکایی ادامه خواهد داد.
صالحی: جلسات امروز رو به جلو بود
رئیس سازمان انرژی اتمی همچنین مذاکرات امروز در لوزان را رو به جلو توصیف کرد.
وی پس از پایان جلسه دوجانبه ایران و آمریکا در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما با تاکید بر اینکه جلسات همواره بخش‌های فنی و سیاسی دارد، گفت: جلسه فنی ما با طرف آمریکایی از دیروز بعدازظهر آغاز شد و احساس می‌کنم هر بار که در این جلسات شرکت می‌کنیم مقداری توانسته‌ایم به جلو برویم که همین به نوبه خود نشانه مثبتی است.
صالحی با تاکید بر اینکه همچنان مطالبی وجود دارد که دو طرف به نقطه مشترکی برسند، تصریح کرد: در جلسه امروز مسائل فنی و تحریم‌ها بین دو طرف مطرح شد و در تلاش هستیم تا در این چند روز به یک جمع بندی عمومی برسیم.

تعداد بازدید از این مطلب: 28
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : دو شنبه 25 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: چرا آمریکا از براندازی بشار اسد عقب نشینی کرد؟/ رسوایی غرب در خزیدن به سوی دمشق

گروه بین الملل / حوزه خاورمیانهبه گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس؛ وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ای با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس، برای نخستین بار طی چهار سال گذشته هیچ اشاره ای نه تنها به عدم مشروعیت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه نکرد که گفت: «در نهایت، باید با او مذاکره کنیم». جان کری گفت: «ما همیشه خواسته‌ایم در چارچوب مفاد ژنو یک مذاکره کنیم». تفاهم ژنو یک به طوری کلی انتقال قدرت را بدون خشونت و با شرکت مردم سوریه پیش‌بینی می‌کرد.
سخنان برخلاف معمول وزیر خارجه آمریکا در واقع شناسایی رسمی رئیس جمهور دولتی است که در اردیبهشت ماه سال 1393 از سوی مردمش انتخاب و به او ماموریت داده شد تا مبارزه با تروریسم و تامین امنیت کشور سوریه را در اولویت برنامه های خود قرار دهد.
همچنین این مواضع جان کری اعتراف رسمی یک مقام آمریکایی به شکست پروژه تروریسم برای براندازی نظام سوریه از سال 2011 م تا کنون محسوب می شود.

مصاحبه جان کری و اظهار این نکته که واشنگتن همواره خواستار انتقال قدرت در سوریه آن هم بدور از خشونت بود در حالی است که کاخ سفید از اوایل سال 2011 میلیاردها دلار برای تجهیز تروریست‌ها و اعزام آن به سوریه برای براندازی نظام این کشور از طریق خشونت و تروریسم دولتی هزینه کرده بود.

آمریکا در این راه حتی تا ساعت صفر جنگ علیه سوریه (تابستان 1392) پیش رفت که در نهایت با حساب سود و زیان آن منصرف و از هرگونه اقدام نظامی برای براندازی حاکمیت سوریه عقب نشینی کرد.

اما چرا آمریکا در چنین شرایطی رسما مواضع خود نسبت به سوریه را تغییرداده است؟

واقعیت آنکه آمریکا و هم پیمانانش از جهت منطقه ای شرایط باخت را تجربه می کنند. در عراق پروژه « تروریسم برای حضور بلند مدت در منطقه» با شکست مواجه شده و چشم انداز این پروژه با ابتکار بومی ارتش و نیروهای  مردمی عراق شکست خورد. سناریوی براندازی نظام سوریه نیز با حضور مردم این کشور و نیروهای مقاومت منطقه ای در صحنه نبرد با تروریسم غربی ورشکسته شده است.
هم اینک ارزیابی غرب از تحولات سوریه، چشم انداز تهدید برای امنیت و موجودیت اسراییل است. مصداق این ارزیابی حضور قدرتمند جریان مقاومت منطقه ای در جولان و قنیطره می باشد.

از این روست که آمریکایی ها و اروپایی ها به عنوان حامیان اصلی تروریسم داعش در سوریه به دنبال دفع این ورشکستگی یا سرشکستگی با کمترین هزینه هستند. اختصاص کمک های جدید به گروههای باصطلاح معتدل و متعاقب ان دگردیسی در جبهه النصره مصداق بارز تلاش برای رهایی از هزینه های این شکست محسوب می شود که مجالی برای رهایی از این هزینه ها نیافتند.

براین اساس سفر هفته پیش هیاتی از فرانسه به دمشق و دیدار با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه و اظهارات شب گذشته جان کری وزیر خارجه آمریکا مبنی بر ضرورت گفت‌و گو با اسد به عنوان تنها راه باقی مانده، حاکی از اعتراف رسمی به چرخش مواضع در قبال سناریوی براندازی نظام سوریه محسوب می شود. در واقع جان کری به نمایندگی از کشور و ائتلافی در مصاحبه با سی بی اس گفته است که چاره ای جز گفت‌و گو با بشار اسد ندارد که از سال 2011 میلیاردها دلار برای تجهیز تروریست‌ها هزینه مرد و تابستان سال 2013 نیز تا مرز شمارش معکوس جهت اقدام نظامی برای براندازی نظام سوریه پیش رفت.

اگر به این ورشکستگی، موفقیت جریان مقاومت علیه منافع استعماری غرب در یمن را نیز اضافه کنیم شرایط برای اردوگاه غرب مرگ آورخواهد بود مرگی که رسوایی خزیدن به سوی دمشق برای سامان بخشی به وضعیت باخته در این سرزمین را آسان تر می کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : دو شنبه 25 اسفند 1393
نظرات

مهندس باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه آگاه سازی که با شرکت فرماندهان،مسئولان و کارکنان ستاد ارتش در مسجد امام خمینی (ره) این ستاد برگزار شد، گفت: ما قادر به دستیابی به فناوری های نوین هستیم.

به گزارش روابط عمومی ستاد ارتش، در این مراسم، مهندس باهنر ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت زهرا (س) طی سخنانی گفت: بعد از جنگ جهانی دوم و قبل از انقلاب اسلامی ایران دنیا به دو بخش شرق و غرب تقسیم شده بود. بخش شرق دارای ایدئولوژی مارکسیسم بود که می گفتند معنویت خلق نشده و خالقی وجود ندارد و هیچ کس حق ندارد به ماوراء الطبیعه اعتقاد داشته باشد و بخش دیگر غرب با ایدئولوژی لیبرال دموکرات همراه بود که آنها هم می گفتند محور هستی انسان است و باید آزاد اندیش باشد و در انتخاب عقیده و خدای خود نیز آزاد باشد به شرطی که این خدا کاری به دنیای ما نداشته باشد. در کل هدف این ایدئولوژی ها حاکمیت بر زمین بود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطر نشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی،  ایران همیشه تحت الحمایه و به عبارت دیگر مستعمره انگلیس، آمریکا یا دیگر کشورها بود هر زمان هم که با همسایگانش درگیر می شد، قطعه ای از خاک ایران از آن جدا می گردید ولی در هشت سال دفاع مقدس به رهبری امام خمینی (ره) با وجود اینکه صدام توسط شرق و غرب تجهیز می شد و تقریبا نصف دنیا علیه ایران بودند نتوانستند حتی یک وجب از خاک ایران را تصرف کنند.

مهندس باهنر در پایان به اقتصاد ملی و فعالیت های هسته ای صلح آمیز ایران اشاره و خاطرنشان کرد: ما در دستیابی به فناوری های نوین از جمله انرژی صلح آمیز هسته ای هیچ مشکلی نداریم و متخصصان و مهندسان جوان ما قادر به ساخت و تولید آنها هستند و خواهند بود.   

تعداد بازدید از این مطلب: 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : دو شنبه 25 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: اگر به توافق نرسیم دنیا به آخر نمی‌رسد/ایران قصد سلطه‌گری بر هیچ کشوری را ندارد/ممنوع‌التصویری خاتمی مبنای قانونی دارد


 
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری خود که عصر امروز (دوشنبه) در تالار مدرس ساختمان مشروطه مجموعه بهارستان برگزار شد، با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) اظهار داشت: طی 6 ماه گذشته سه قانون مهم در مجلس مورد بحث و بررسی قرار گفت و به تصویب رسید.

وی افزود: اولین قانون مهم قانون احکام دائمی لوایح بودجه‌های سنواتی بود که بخش مهمی از وضعیت بودجه در سال‌های آینده را مشخص می‌کند که طبعا برای تنظیم آن باید شرایط اقتصادی کشور و مسائل دیگر در نظر گرفته می‌شد، قانون مهم بعدی لایحه خروج از رکود بود که بالاخره امروز با اصلاح ایرادات شورای نگهبان، تعیین تکلیف شد که به نظرم دیگر شورای نگهبان ایراد خاصی به این مصوبه مجلس نخواهد داشت.

وی گفت: لایحه خروج از رکود از قوانینی بود که متناسب با اقتصاد مقاومتی توسط دولت به مجلس ارائه شد و در کمیسیون مشترک مربوطه مدت‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت، در این قانون حمایت‌های بانکی و نحوه استفاده از صندوق توسعه ملی با توجه به شعار سال که اقتصاد مقاومتی است، مورد تاکید قرار گرفته است.

رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: قانون مهم دیگر لایحه بودجه سال 94 بود که روز گذشته با اصلاح ایرادات شورای نگهبان و تایید آن توسط آن شورا، انشالله تا ساعاتی دیگر به دولت برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

لاریجانی خاطرنشان کرد: دولت طبق قانون می‌بایست تا 15 آذر ماه لایحه بودجه 94 را تقدیم مجلس می‌کرد که این کار را انجام داد و این لایحه در کمیسیون‌های تخصصی نیز مورد رسیدگی و توجه قرار گرفت و کمیسیون تلفیق هم وقت زیادی برای رسیدگی به بودجه 94 اختصاص داد و انشاءلله از اول سال 94 بودجه سال آینده اجرایی خواهد شد.

میزان اتکای نفت در بودجه 94 به طور جدی کاهش یافت

وی با بیان اینکه میزان اتکای نفت در بودجه سال 94 به طور جدی کاهش یافت و به 25 درصد رسید در حالی که این رقم در سه سال گذشته 50 درصد بود، این کاهش اتکای بودجه به نفت رویکرد بسیار مهمی در بودجه‌نویسی است که امیدواریم در سال آینده اتصال به بودجه به نفت کاملا قطع شود چرا که اتکای بودجه به نفت نوعی بیماری است.

لاریجانی یادآور شد: دولت لایحه بودجه 94 را با قیمت هر بشکه نفت حدود 50 دلار تقدیم مجلس کرده بود که ما قیمت هر بشکه نفت را 40 دلار در نظر گرفتیم که البته همین الان هم قیمت نفت در بازارهای جهانی بیش از مصوبه مجلس است.

وی گفت: ما درآمدهای نفتی در بودجه 94 را 2 سقفی کردیم و اگر در 6 ماهه دوم سال آینده قیمت نفت بیشتر شود، دولت باید درآمد مازاد کسب شده را صرف کارهای عمرانی کند، در بودجه 94 اعتبارات پروژه‌های عمرانی را رقمی بالغ بر 30 هزار میلیارد تومان در نظر گرفتیم که دولت باید این رقم را اجرایی کند، پیش‌بینی می‌شود که با این اوصاف انشالله سال آینده رشد اقتصادی دو درصد، سرمایه‌گذاری‌ها 4 درصد و تورم 14 درصد خواهد بود.

میزان یارانه نقدی پرداختی به مردم در سال 94 مانند امسال است

رئیس مجلس بر همین اساس یادآور شد: در بودجه 94 در بخش قانون هدفمند کردن یارانه‌ها رقمی بالغ بر 5 هزار و 200 میلیارد تومان برای بخش تولید و حمل و نقل و بهینه‌سازی مصرف انرژی اختصاص دادیم که طی سال‌های گذشته به خاطر پرداخت یارانه نقدی به مردم بخش تولید نادیده گرفته شد و از محل اجرای قانون یارانه‌ها، بودجه‌ای به بخش تولید پرداخت نمی‌شد.

لاریجانی همچنین گفت: در بخش هدفمندی یارانه‌ها در بودجه 94 اعتباری بالغ بر 4 هزار و 800 میلیارد تومان برای بخش سلامت در نظر گرفتیم و لازم است بگویم که میزان یارانه نقدی پرداختی به مردم در سال 94 تقریبا مانند امسال خواهد بود البته به دولت اجازه دادیم یارانه نقدی افرادی که با توجه به ضوابط مصوب شده توسط مجلس تشخیص می‌دهد را قطع کند.

لاریجانی درباره بودجه سال 94 با اشاره به اینکه بعضی پروژه‌های عمرانی پول کافی جهت اتمام ندارند، گفت: امسال اجازه دادیم که بانک‌ها به میزان 10 هزار میلیارد تومان از پروژه‌ها را در اختیار گرفته و پس از فروش جزو سرمایه بانک‌ها محسوب می‌شود.

2 درصد از بودجه دولت را برای افزایش سرمایه بانک‌ها در نظر گرفته‌ایم

وی با اشاره به اینکه معادل 2 درصد از بودجه دولت را برای افزایش سرمایه بانک‌ها در نظر گرفته‌ایم، خاطرنشان کرد: امسال سقف فاینانس را به میزان 35 میلیارد دلار قرار داده‌ایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری اختصاص 7 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای شهرداری‌ها و 500 میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی برای آبرسانی روستاها از مقام معظم رهبری به واسطه صدور این مجوز تشکر کرد و در ادامه گفت: 1.2 میلیارد دلار برای تقویت بنیه دفاعی از صندوق توسعه ارزی اختصاص داده شده است.

وی از اختصاص 300 میلیون دلار برای موسسات دانش‌بنیان در بودجه سال 94 کشور خبر داد و گفت: 200 میلیون دلار نیز برای صندوق ضمانت صادرات اختصاص یافته است.

لاریجانی با اشاره به مشکل کمبود آب در کشور اظهار داشت: بیش از 70 درصد سرمایه‌گذاری در حوزه آبیاری تحت فشار از سوی دولت و بقیه از سوی کشاورزان انجام می‌گیرد.

وی به اختصاص 3 هزار میلیارد تومان از مانده تشکیلات قرض‌الحسنه برای مددجویان بهزیستی اشاره کرد و افزود: کار دیگر ما تعیین تکلیف سربازان غایب بود و منابع در نظر گرفته شده جزئی از بودجه دفاعی محسوب می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی از اختصاص 2 درصد از منابع بانک‌ها برای آموزش و پرورش سخن گفت و ادامه داد: البته این میزان بودجه برای این بخش کافی نیست.

لاریجانی اظهار داشت: 200 میلیارد تومان نیز برای بخش آموزش و پرورش از روشی که برای مبارزه با قاچاق سوخت در نظر گرفته‌ایم اختصاص یافته است.

اعلام مفاسد اقتصادی بدون سند در رسانه‌ها افکار عمومی را متشنج می‌کند

 لاریجانی در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری فارس، مبنی بر تأثیرات منفی اعلام مفاسد اقتصادی بدون سند و مدرک در رسانه‌ها بر روی افکار عمومی گفت: اینکه مفاسد اقتصادی بدون سند و حتی اسامی در رسانه‌ها مطرح می‌شود افکار عمومی را متشنج و دچار اختلال می‌کند که گاهی رسانه‌ها نیز به آن دامن می‌زنند.

وی افزود: برخی رسانه‌ها به عنوان صید یک خبر مهم این موارد را مطرح می‌کنند و افراد نیز عنوان کردن این مسائل را تشدید می‌کنند.

لاریجانی همچنین در پاسخ به سؤال فارس پیرامون چگونگی عملکرد دولت یازدهم در برخورد با مفاسد اقتصادی گفت: جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در دولت یازدهم مرتب‌تر از گذشته برگزار می‌شود و ما هم در این ستاد چهار عضو داریم که موضوعات را بهتر از گذشته دنبال می‌کنند.

وی افزود: البته به نظر من نقص‌هایی وجود دارد که باید سازوکار روشن‌تری را دنبال کنیم و شاید طرح مجلس در تشکیل سازمانی که کار اصلی‌اش مقابله با مفاسد اقتصادی باشد مشکل را حل کند.

باید با حوادثی مانند اتفاقی که در شیراز رخ داد برخورد شود

رئیس مجلس در جواب به سؤال خبرنگاری در این خصوص که ما شاهد حوادثی بودیم که در شیراز رخ داد همچنین در ماه‌های اخیر شاهد رخ دادن اتفاقاتی در حین نطق یکی از نمایندگان بودیم و دو سال پیش چنین اتفاقی برای شما نیز در قم پیش آمد آیا اگر همان زمان برخورد قاطع صورت می‌گرفت ما شاهد چنین وقایعی بودیم، گفت: بله همین طور است این گونه امور برای کشور قابل قبول نیست.

وی افزود: نظامی که در آن آزادی بیان مردم‌سالاری دینی حاکم است برخوردهایی از این جنس در آن ناصحیح است که هم به وجهه کشور از بُعد داخلی و هم خارجی ضربه می‌زند.

لاریجانی تصریح کرد: این گونه تصور نشود که این امور کمکی به نظام می‌کند بلکه به آن ضربه می‌زند. مهم این است که این موضوع فهم شود و دستگاه‌های مربوط برخورد کنند که البته فکر می‌کنم دستگاه قضایی و همچنین رئیس جمهور دستورات لازم را دادند.

رئیس قوه مقننه در پاسخ به سؤال دیگری در این خصوص که در بین نمایندگان مجلس اختلاف‌نظر در خصوص به تصویب رسیدن توافق هسته‌ای در مجلس وجود دارد نظر شما در این خصوص چیست، گفت: در روش‌ کاری که در جمهوری اسلامی است پرونده‌هایی که در اختیار شورای امنیت است بدین خاطر که مأذون از طرف مقام معظم رهبری است اینها قابلیت دارند که این پرونده‌ها را جلو ببرند.

وی ادامه داد: ما مشکلی از جهت رفتاری که در آمریکا صورت گرفته نداریم و در این امور هماهنگی وجود دارد و هم دولت و هم مجلس این موضوع را با همفکری دنبال می‌کنند و همین مسیر ادامه پیدا خواهد کرد.

از کارهای تشکیلاتی برای ساماندهی کار سیاسی حمایت می‌کنم

علی لاریجانی در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره برنامه‌های انتخاباتی رئیس مجلس برای سال آینده، گفت: فکر می‌کنم قضاوت درباره این مسائل زود باشد ولی قبلاً نیز گفته‌ام که از کارهای تشکیلاتی برای سامان‌دهی کار سیاسی حمایت می‌کنم.

وی ادامه داد: معتقدم اگر قرار است دموکراسی غنی شود باید کار تشکیلاتی و منضبط صورت گیرد و هر جریانی که بخواهد به صورت سازمان‌یافته فعالیت کند من آن را قبول دارم و آنها را حمایت می‌کنم.

رئیس مجلس در پاسخ به سؤال دیگری درباره برنامه‌های مجلس شورای اسلامی برای اجرایی شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در سال 94، گفت: شاید مهمترین کار مجلس و دولت در سال آینده قانون برنامه ششم باشد که می‌تواند چارچوب‌های مدونی را برای اقتصاد مقاومتی تعریف کند.

وی ادامه داد: پیش‌نویس این برنامه به مجمع داده شده است و بحث‌ها و بررسی‌ها بر روی آن ادامه دارد و پس از آن به صورت لایحه از سوی دولت به مجلس خواهد آمد.

لاریجانی اظهار داشت: این قانون قطعاً بخش مهمی از وظایف اجرای اقتصاد مقاومتی را به دوش خواهد کشید.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه آیا توافقنامه احتمالی ایران و 1+5 باید در مجلس شورای اسلامی تصویب شود، گفت: ساختار قانون اساسی ما ساختاری ویژه است و فکر می‌کنم قضاوت‌هایی که درباره رفتار کشور ما صورت می‌گیرد با قالب‌های ذهنی است که از بیرون ساخته شده است.

اگر مذاکره‌کنندگان به توافق خوب برسند حمایت می‌کنیم

وی ادامه داد: ما به قانون اساسی خود وقوف کامل داریم و در این که مذاکره‌کنندگان ما به یک توافق خوب برسند از آن حمایت می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه امکان دارد توافق ایران در 1+5 نفوذ ایران را در کشورهای عربی افزایش دهد، گفت: مسئله هسته‌ای ما یک پرونده جداست و نوع رابطه ما با کشورهای منطقه نیز دارای منطق دیگری است.

وی ادامه داد: رفتار ما با دوستانمان برادرانه است و توانمندی ایران همیشه در کنار کشورهای منطقه خواهد بود.

لاریجانی تأکید کرد: رفتار ما با کشورهای دوست عرب همیشه رفتاری دوستانه خواهد بود.

اقدام سناتورهای آمریکایی ناپخته بود

رئیس مجلس در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص اینکه مجلس ایران برای مقابله با اقداماتی که اخیراً از سوی آمریکایی‌ها شاهد بوده‌ایم و مصداق آن نامه 47 سناتور آمریکایی بوده است، چه برنامه‌ای دارد؟ گفت: کاری که سناتورهای آمریکایی انجام دادند کار ناپخته‌ای بود و نباید موردی باشد که ما از آن تأسی بگیریم.

وی افزود: خود آمریکائی‌ها هم این اقدام را وقیح دانستند، نباید انتظار داشت از کار غلطی که سناتورهای آمریکایی انجام دادند، تقلید کنیم. تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ما نیز متوجه موضوع هستند و در این که چه اقداماتی را مدنظر داشته باشند بحث‌ و گفت‌وگوهایی شده است.

وی در رابطه با این سؤال که چه مانعی وجود دارد که میزگردی بین کشورهای عربی و ایران برگزار شده و مشکلات مورد بررسی قرار گرفته حل و فصل شوند، گفت: هیچ مانعی وجود ندارد، جمهوری اسلامی ایران از بدو تولد در این راستا همیشه در سیاست خارجی یک همکاری مسالمت‌آمیز را مدنظر داشته است.

لاریجانی ادامه داد: هیچ وقت ما تجاوزی به کشوری نکرده‌ایم. در جنگ با عراق هم، این عراق بود که به ما تجاوز کرد و البته بیشتر کشورهای عربی هم از عراق حمایت کردند که کار درستی انجام ندادند.

ایران قصد سلطه‌گری بر هیچ کشوری را ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وقتی صدام از بین رفت، ما تجاوز عراق به ایران را تلافی نکردیم زیرا مسیر حرکت جمهوری اسلامی در این سال‌ها یک مسیر برادرانه با کشورهای مختلف مخصوصاً کشورهای همسایه و مسلمان بوده است، البته برخی از حرکات انجام می‌شود که درست نیست، اساس انقلاب اسلامی مبارزه با سلطه است و قصد سلطه‌گری ندارد.

لاریجانی ادامه داد: اگر ما به عراق کمک می‌کنیم به خاطر این است که این کشور دوست و همسایه ما است و امروز اسیر یک گروه تروریستی شده است البته مردم عراق شجاع هستند و پیشروی‌هایی که در مبارزه با تروریست‌ها داشتند کار خود آنها بوده و ما نیز حمایت کردیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اگر ما به فلسطین در مبارزه با صهیونیست‌ها کمک کردیم به خاطر این بود که از ما کمک خواستند و مردم‌شان هم دفاع کردند و در مقابل دشمنان خود ایستادند.

وی تصریح کرد: حتماً ما اگر بتوانیم به کشورهای همسایه اگر مشکلی داشته باشند کمک می‌کنیم ولی ایران قصد سلطه‌گری بر هیچ کشوری را ندارد و بعد از انقلاب نیز این موضوع را نشان داده است.

لاریجانی در جواب به سؤال خبرنگاری در خصوص برنامه‌های دولت و مجلس برای مهار گرانی چیست، گفت: مسئله گرانی موضوع بسیار مهمی است مقدار زیادی از این مسئله به این برمی‌گردد که فضای رکود بر کشور حاکم است و باید رونق تولید به وجود آید.

وی افزود: دغدغه‌ای هم که در سه قانونی که در مجلس گذرانده شد وجود دارد برای تسهیل فضای کسب و کار و رونق تولید است. هم دولت و هم مجلس باید تلاش کنند شرایط را برای سرمایه‌گذاری در کشور فراهم کنند.

مسأله مبارزه با فساد یک موضوع ملی است

رئیس قوه مقننه در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص سیاسی شدن موضوع برخورد با مفاسد اقتصادی و طرح مسائل حاشیه‌ای از جمله پول‌های کثیف و بگم بگم چه اقدامی باید صورت گیرد؟ گفت: البته بگم بگم از قبل شروع شده بود و طرفین از آن استفاده می‌کردند.

لاریجانی تصریح کرد: مسئله مبارزه با فساد را باید به عنوان یک مسئله ملی قلمداد کرد و اگر این موضوع دست‌مایه کشمکش‌های سیاسی شود راه به جایی نمی‌برد.

وی افزود: خود رسانه‌ها باید این موضوع را به سمتی سوق دهند تا به اراده ملی برای مبارزه با فساد تبدیل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤالی پیرامون عملکرد کانون‌های فرهنگی هنری و سهم این موضوع در برنامه ششم توسعه گفت: بنده نمی‌توانم سهم این موضوع را از برنامه ششم توسعه بیان کنم چرا که هنوز لایحه‌ای در این خصوص تنظیم نشده است.

لاریجانی خاطرنشان کرد: البته کانون‌های فرهنگی هنری مساجد حرکت معقول و سنجیده‌ای بود که در کشور به وجود آمد و وزارت ارشاد نیز آن را دنبال می‌کند. گزارشی هم که به من ارائه شد نشان از حجم قابل توجهی از فعالیت در این حوزه داشت که امیدواریم با ساماندهی این موضوع جهشی در این خصوص انجام گیرد.

در ممنوع‌التصویری رئیس‌جمهور اسبق سیر قانونی وجود دارد

رئیس قوه مقننه در پاسخ به سؤالی در خصوص ممنوع‌التصویر بودن رئیس جمهور اسبق و مصاحبه وی(لاریجانی) در زمان احمدِ‌نژاد مبنی بر اینکه در این خصوص که یک عادات بدی مرسوم شده و این موضوع قابل حل است اینکه آیا سیر قانونی در این خصوص وجود دارد، گفت: حتماً سیر قانونی در این خصوص وجود دارد.

وی افزود: بنده فکر می‌کنم این موضوع از جمله موضوعاتی است که باید از مسیر خودش حل شود مبنای مصاحبه من نیز این بود که قوه قضاییه این کار را نکرده بود بلکه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی این کار را انجام داده بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در رابطه با چگونگی تعامل دولت و مجلس، اظهارداشت: حضور وزرا در مجلس نکته‌ای مثبت است، اینکه در یک ساختار دموکراتیک وزرا و نمایندگان مجلس گفت‌وگو می‌کنند مثبت تلقی می‌شود زیرا وزرا که از قدرت اجرایی برخوردارند گاهی تصور می‌کنند که نظارتی انجام نمی‌شود ولی حضور وزرا در مجلس نشان می‌دهد که تعامل خوبی برقرار است و این تعاملات در دولت قبل و فعلی وجود داشته است.

در حجم سؤالات و تذکرات وضعیت ویژه‌ای نمی‌بینم

وی با بیان اینکه تذکرات نمایندگان به وزرا نیز خیرخواهانه است، گفت: در حجم سؤالات و تذکرات وضعیت ویژه‌ای را مشاهده نمی‌کنم.

لاریجانی ادامه داد: آنجا که مسائل مهم کشور مطرح می‌شود مجلس از دولت حمایت می‌کند تا آبادانی و بهبود معیشت برای مردم رقم بخورد و دغدغه نمایندگان بیشتر بر روی مسائل معیشتی و اقتصادی است اما اینکه در آینده شرایط سیاسی کشور به چه سمتی برود بستگی به رفتارها دارد، اگر شرایط کشور به سمتی برود که مردم احساس کنند خدمات به خوبی ارائه می‌شود نگرش‌ها تغییر می‌کند.

وی رونق تولیدات مهمترین مسئله اقتصاد کشور برشمرد و گفت:‌ آنچه دغدغه است مربوط به ایجاد سازوکارهای منجر به اصلاحات اقتصادی می‌شود، اگر جریان‌های مربوط به این موضوع در محوریت قرار گیرند و بهبود کشور بر اساس تولید باشد نگاه‌ها وظیفه‌شناسانه است.

اگر طرف مقابل زیاده‌خواهی نکند مذاکره‌کنندگان به توافق می‌رسند

لاریجانی در ادامه عنوان کرد: مبارزاتی که در بین جناح‌های آمریکا وجود دارد به دلیل این است که شکل چارچوب‌مندی ندارند و این نوع مبارزات تقبیح شده است به طوری که در خبرها آمده بود 200 نفر از افراد سنا به عنوان خائن تلقی شده‌اند ولی در ایران نگاه ملی است و چارچوب‌های مورد توجه بین جریان‌های مختلف از یک انضباط خاص برخوردار است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در رابطه با مذاکرات هسته‌ای نیز بحث نظارت بیش از npt مطرح شده است به طوریکه شرایطی دارد، در مجلس قانونی داشتیم که اجرای پروتکل الحاقی منوط بر این شد که در شورای امنیت نباشد و اگر قرار باشد موافقتی صورت بگیرد باید به این مصوبه مجلس توجه شود.

وی در رابطه با این سوال که رسیدن به توافق هسته‌ای چقدر امکانپذیر است؟ گفت: نگاه بدبینانه‌ای در رابطه با این موضوع ندارم. خیلی گام‌ها برداشته شده و اگر طرف مقابل زیاده‌خواهی نکند، مذاکره‌کنندگان می‌توانند به توافق برسند.

پیگیر حادثه قم نیستم

وی در رابطه با این سوال که آیا در رابطه با حادثه‌ قم پیگیری‌هایی شده است؟ گفت: پیگیری‌هایی انجام شده اما اینکه واقعا یک بررسی دقیقی صورت گرفته باشد بعید است. البته من پیگیر و مسئول اجرایی این ماجرا نیستم.

رئیس مجلس در رابطه با سوالی پیرامون موضوع 170 نفر از نمایندگانی که مورد ادعای رحیمی معاون رئیس‌جمهور سابق بودند، گفت: متهم اگر یک ادعایی داشته باشد نباید مورد دستاویز قرار گیرد. متهمان ممکن است دعاوی زیادی داشته باشند. البته ما به قوه قضاییه گفته‌ایم این مسئله را بررسی و پیگیری کند.

لاریجانی در رابطه با این سوال که آیا کفه قانون‌نویسی در مجلس نسبت به کفه نظارت سنگینی نمی‌کند؟ و چه تدابیری برای برابری این دو کفه دارید؟ گفت: هر دو وجه قانون‌نویسی و نظارت در مجلس مهم است. نواقصی وجود دارد که با قانون‌نویسی باید حل شود.

وی ادامه داد: از نظر آیین‌نامه بحث‌هایی مطرح است که برخی از ساختارها را تغییر دهیم و ببینیم چگونه می‌توانیم عملکرد بهتری داشته باشیم.

در ادامه این نشست یکی از خبرنگاران گفت «دیوان محاسبات در گزارشی اعلام کرده 65 درصد احکام قانونی بودجه یا فاقد عملکرد بوده یا اجرا نشده یا به اهداف قانونی نرسیده است» و از لاریجانی پرسید به دولت چه نمره‌ای می‌دهید که رئیس مجلس گفت: بحثی که مطرح شد بخشی از نظارت مجلس بود.

وی افزود: دولت‌ها وضع متفاوتی دارند ولی در گذشته تخلفات قانونی بیشتری داشتیم ولی امروز بهتر شده ممکن است ضعف‌هایی وجود داشته باشد ولی فکر می‌کنیم حرکت دولت به سمت قانون‌گرایی است و دولت جدید از لحاظ توجه به قانون بهتر عمل می‌کند.

اگر اسنادی در رابطه با پول کثیف وجود دارد جای رسیدگی به آن مشخص است

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه در روزهای اخیر برخی با طرح مسئله پول‌های کثیف و مسائلی این‌چنینی باعث تشویش در افکار عمومی شده‌اند، آیا راهکار جدی‌ای برای برخورد مجلس با این موارد وجود دارد یا خیر،‌ گفت: این مباحث هر کدام مربوط به یک نهاد است که باید از سوی آن پیگیری شود و اگر اسنادی برای مبحث پول‌های کثیف وجود دارد جای رسیدگی به آن مشخص است.

وی ادامه داد: اگر کسی اسنادی در اینباره دارد باید قوه قضائیه ارائه کند و ما نمی‌توانیم درباره حرف‌های کلی که زده می‌شود نظارت کنیم.

اگر به توافق جامع نرسیم دنیا به آخر نمی‌رسد

لاریجانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه اگر ایران و 1+5 به توافق جامع دست پیدا نکنند موضع مجلس در اینباره چیست، گفت: اگر به توافق جامع نرسیم دنیا به آخر نمی‌رسد و ما هم‌اکنون نیز بدون توافق جامع داریم زندگی خودمان را می‌کنیم و ضمناً اگر توافق نیز صورت نگیرد راهکارهای دیگر را دنبال خواهیم کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه به نظر می‌رسد مجلس پیگیر فرجام پرونده‌هایی مانند شکایت از رئیس‌جمهور سابق و تأمین اجتماعی که به قوه قضائیه ارسال کرده نیست، گفت: این پرونده‌ها در حال پیگیری است و همین بحث تأمین اجتماعی که مطرح کردید پیگیری شده و اطلاعات لازم را به قوه قضائیه ارسال کرده‌ایم و معاونت نظارت مجلس نیز پیگیر این موضوع است.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که درباره نتایج سفر منطقه‌ای لاریجانی و موضوعات مطرح شده در دیدار با خالد مشعل پرسید، گفت: من در این سفر در اینکه مسئولان منطقه نگاهشان در مبارزه با تروریست جدی است نقاط مثبتی را دیدم اما اینکه چقدر مشارکت داشته باشند باید بررسی شود.

لاریجانی ادامه داد: ما در این سفرها همکاری‌های دوجانبه را بررسی و بر روی آن تأکید کردیم و در دیدار با آقای خالد مشعل نیز درباره وضعیت فلسطین صحبت شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه برخی رسانه‌ها برای تخریب رسانه‌های دیگر از نمایندگان مجلس اظهارنظر می‌گیرند و آیا این در حوزه وظایف نمایندگی است، گفت: اگر موردی بوده که خلاف قانون عمل شده به ما بگویید تا آن را پیگیری کنیم چون چهارچوب‌های کار رسانه‌ها باید مطابق قانون باشد.

منابعی برای کاهش سود تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است

لاریجانی در پاسخ به آخرین سؤال مطرح شده در این نشست خبری مبنی بر اینکه برنامه مجلس برای کاهش سود تسهیلات بانکی چیست، گفت: در قانون بودجه برای این مسئله منابعی را قرار دادیم که سود تسهیلات بانکی برای سرمایه‌گذاران به ویژه افراد نخبه و کار‌آفرین پائین بیاید.

وی خاطرنشان کرد: ما طبق قانون برای کاهش سود تسهیلات بانکی باید منابع آن را نیز مشخص کنیم که در این مورد منابعی در نظر گرفته شده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : دو شنبه 25 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: اسکوچیچ: الهلال یکی از بهترین‌‌های آسیاست/ استفاده از بازیکنان محروم غیرمنطقی است


سرمربی تیم فولاد خوزستان گفت: استفاده از بازیکنان سرباز که به تازگی بخشیده شدند غیرمنطقی است اما اگر مجبور شوم از آنها استفاده می‌کنم.
خبرگزاری فارس: اسکوچیچ: الهلال یکی از بهترین‌‌های آسیاست/ استفاده از بازیکنان محروم غیرمنطقی است

    Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، اسکوچیچ سرمربی تیم فولاد خوزستان در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های فولاد و الهلال درباره بازی فردا گفت: فردا به مصاف یکی از بهترین تیم‌های آسیا می‌رویم و من احترام خاصی برای این تیم قائلم و امیدوارم الهلال را ببریم هر چند که آنها نسبت به ما با سیستم چرخشی کار می‌کنند و ما دیدیم که این تیم در لیگ عربستان با یک سیستم کار می‌کنند. در لیگ قهرمانان آسیا با سیستمی دیگر و این به این معنی است که آنها از بازیکنان زیادی برخوردار هستند.

وی افزود: از هواداران مان می‌خواهم که فردا باوجود اینکه در لیگ برتر نتایج خوبی نگرفتیم به استادیوم بیایند و از ما حمایت کنند تا انگیزه بازیکنان بالا برود. الهلال تیم خوبی است و واقعا فوتبال بازی می‌کند و امیدوارم تماشاگران با حضور در استادیوم بازی زیبایی را شاهد باشیم.

سرمربی تیم فولاد خوزستان با اشاره به بخشیده شدن بازیکنان محروم و سرباز این تیم تصریح کرد: باید تشکر ویژه‌ای از مسئولان ایران انجام دهد که بازیکنان محروم ما را در اختیار ما قرار دادند هر چند که استفاده از آنهاغیر منطقی است چرا که بعضی از آنها بین 3 تا 7 ماه از فوتبال دور بودند اما اگر مجبور شوم از آنها هم استفاده خواهم کرد.

وی افزود: امیدوارم بازیکنان تیمم فردا متحد باشند تا بازی زیبایی را به نمایش بگذاریم هر چند که دوست ندارم بازیکنانم در هر بازی انگیزه متفاوتی داشته باشند اما دوست دارم در آسیا انگیزه بازیکنانم فرق کند.

اسکوچیچ در پایان خاطرنشان کرد:‌الهلال ب

تعداد بازدید از این مطلب: 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : دو شنبه 25 اسفند 1393
نظرات

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی تاکنون از بنادر سریلانکا و جاکارتا بازدید کرده و هفته آینده از بنادر هندوستان بازدید می‌کند، گفت: پیام صلح و دوستی ملت ایران را با اعزام ناوگروه‌ها به جهان می‌رسانیم.

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در مراسم اخذ درجه دانش‌آموزان دوره 183 شهید بلوکی مرکز تخصص‌های دریایی نیروی دریایی، اظهار داشت: سامانه‌ها و نرم‌افزارهای شبیه‌سازی آموزشی در مرکز آموزش‌های تخصصی دریایی رشت تدوین می‌شود.

وی با بیان اینکه نیروی دریایی یک نیروی راهبردی است، افزود: آموزش در نیروی دریایی توأم با معرفت دینی و بصیرت است و امروز تمامی کارکنان این نیرو که در آب‌های آزاد حضور دارند، در داخل کشور آموزش می‌بینند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه حضور نداجا در آب‌های آزاد خود نشان‌دهنده استانداردهای جهانی آموزش در نیروی دریایی راهبردی ارتش است، گفت: نیروی دریایی در آموزش‌ها به تربیت نیروی متخصص، انقلابی، مؤمن و متعهد تأکید دارد.

دریادار سیاری ضمن تبریک الحاق ناوشکن دماوند به ناوگان شمال تصریح کرد: ناوشکن دماوند حاصل هماهنگی علم و صنعت و یکی از افتخارات نیروهای مسلح و نیروی دریایی ارتش است.

وی با اشاره به توانمندی نیروی دریایی و نیروهای مسلح در ساخت و تجهیز صنایع نظامی مورد نیاز کشور خاطرنشان کرد: امام راحل فرمودند روی پای خود بایستید و ما امروز روی پای خود ایستاده‌ایم و ناوشکنی را می‌سازیم که خیلی‌ها باور ندارند ایران امروز به این حد از پیشرفت رسیده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه به برکت خون شهدا به موفقیت‌های جهانی رسیده‌ایم، اظهار داشت: نیروی دریایی مظهر قدرت ملت ایران هستند و کارکنان این نیرو به نمایندگی از مردم در آب‌های آزاد حضور دارند.

سیاری با بیان اینکه نیروی دریایی علاوه بر مرزهای دریایی، سواحل، جزایر و منابع در آب‌های سرزمین و فلات قاره در آب‌های آزاد نیز حضور دارد، افزود: از منافع جمهوری اسلامی ایران در هر جایی که نیاز باشد، دفاع می‌کنیم.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت:‌ نیروی دریایی با اعزام ناوگروه‌های صلح و دوستی به کشورهای همسایه و مناطق مختلف جهان پیام ملت ایران را که صلح و دوستی است، ابلاغ می‌کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به حضور نیروی دریایی در شمال اقیانوس هند، خلیج عدن و دریای سرخ، اظهار داشت: جزو نخستین شناورهایی بودیم که در خلیج عدن حضور پیدا کردیم تا با تروریسم دریایی مقابله و مبارزه کنیم.

سیاری با بیان اینکه ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی در سه هفته گذشته از بنادر سریلانکا و جاکارتا بازدید کرد، گفـت: ناوگروه 33 نیروی دریایی هفته آینده از بنادر هندوستان بازدید می‌کند.

وی با بیان اینکه توسعه دیپلماسی کشور در دفاع از منافع اقتصادی در آب‌های آزاد از اهداف نیروی دریایی است، گفت: نیروی دریایی به نمایندگی از ملت ایران با حضور در آب‌های آزاد برای کشورهای مظلوم امیدآفرین است و راهبرد دیپلماسی دفاعی در نیروی دریایی پیگیری می‌شود.

سیاری با بیان اینکه به نمایندگی از ملت ایران مظهر اقتدار ملی در مبارزه با تروریسم دریایی و برقراری امنیت هستیم، تصریح کرد: در توسعه سواحل مکران نیروی دریایی نقش نخست را دارد و تمام توانمندی‌مان را برای توسعه مکران بسیج کرده‌ایم به زودی شاهد پیشرفت‌های مکران هستیم.

وی با تأکید بر اینکه امنیت منطقه با حضور ایران و کشورهای منطقه محقق می‌شود، تأکید کرد: حضور بیگانگان در منطقه سبب ناامنی است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه راه ما راه حسین (ع) است، خاطرنشان کرد: جوانان نیروی دریایی ارتش آماده مقابله با هرگونه تهدیدی هستند و پوزه دشمن را در تهدیدهای احتمالی به خاک می‌مالند

تعداد بازدید از این مطلب: 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : پنج شنبه 21 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: منصوریان با شکست استقلال صدرنشین ماند/ پایان بد سال برای آبی‌ها


    ج
تیم فوتبال استقلال سال ۹۳ را با تحمل ششمین شکست خود مقابل نفت به پایان رساند.
خبرگزاری فارس: منصوریان با شکست استقلال صدرنشین ماند/ پایان بد سال برای آبی‌ها

به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال، تیم استقلال از ساعت 17 و 30 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم نفت تهران رفت که  بازی با نتیجه یک بر صفر به سود نفت به پایان رسید.

در دقیقه 16 مسابقه بازیکنان استقلال به مربی خود گفتند که برخی از بازیکنان نفت در زیر پیراهن‌شان جی‌پی اس( سیستمی دیجیتال برای تعیین میزان دوندگی بازیکنان) بسته‌اند و امیر قلعه‌نویی هم به داور مسابقه گفت و همین مساله باعث شد که مسابقه با وقفه‌ای چند دقیقه‌ای همراه شود. داور دستور داد که بازیکنان نفت این پوشش‌ها را از زیر پیراهن‌هایشان خارج کنند و تقلب منصوریان لو رفت.

در دقیقه 20 آرش برهانی در موقعیت تک به تک با دروازه‌بان نفت قرار گرفت اما به دلیل کنترل توپ با دست این فرصت از دست رفت.

تا دقیقه 30 توپ بیشستر در میانه میدان در جریان بود تا اینکه استقلال در این دقیقه پشت محوطه جریمه نفت صاحب یک ضربه کاشته شد که این ضربه را خرسند‌نیا زد و توپ با اختلاف نسبتا کمی از بالای دروازه نفت به بیرون رفت.

در دقیقه 39 پاس عمقی آرش برهانی به در محوطه جریمه نفت به سجاد شهباز‌زاده رسید و شوت او را بیرانوند دروازه‌بان تیم نفت مهار کرد.

در دقیقه 41 و 42 استقلال روی ارسال‌های بیک‌زاده و خسرو حیدری صاحب موقعیت شد که مدافعان نفت توپ را دفع کردند.

در دقیقه 45+1 نفت تهران پشت محوطه جریمه استقلال صاحب ضربه کاشته شد که این ضربه را ایمان مبعلی زد و توپ به دیوار دفاعی استقلال برخورد کرد.

نیمه دوم:

در شروع نیمه دوم هم نفت یکی دو موقعیت نصفه و نیمه به دست آورد که حاصلی برایش نداشت.

تا دقیقه 50 مسابقه هر دو تیم فقط یک موقعیت خطرناک گلزنی داشتند.

پنالتی نفت: در دقیقه 58 حنیف عمران‌زاده روی مهاجم تیم نفت مرتکب خطای پنالتی شد که لئوناردو پادوانی این ضربه پنالتی را زد و محسن فروزان توپ را مهار کرد و به کرنر فرستاد.

در دقیقه 73 غلامرضا رضایی در محوطه جریمه استقلال صاحب توپ شد که ضربه او را فروزان دروازه‌بان استقلال مهار کرد.

در دقیقه 78 شوت میلاد نوری از پشت محوطه جریمه نفت با اختلاف زیادی از بالای دروازه نفت به بیرون رفت.

گل: در دقیقه 80 نفت صاحب ضربه کرنر شد که کرنر ارسالی را پادوانی با یک ضربه سر تبدیل به گل اول نفت کرد. پادوانی همان بازیکنی بود که کرنر را از دست داده بود.

منصوریان بعد از گل نفت به احترام هواداران استقلال شادی نکرد.

در دقیقه 85 استقلال صاحب یک ضربه کرنر شد که کرنر ارسالی را بیرانوند دروازه‌بان نفت مهار کرد.

در دقیقه 90 سجاد شهباززاده  صاحب یک موقعیت گلزنی شد که ضربه سر او در آستانه ورود به دروازه بود که با واکنش خوب بیرانوند به کرنر فرستاده شد و کرنر هم برای استقلال سودی نداشت.

در دقیقه 90+1 فروزان یک موقعیت تک به تک را از مهاجم تیم نفت گرفت.

بازی از نظر فنی کیفیت مطلوبی نداشت و بیشتر توپ در میانه میدان در جریان بود و خطری روی دروازه‌های ایجاد نشد.

نفت تهران با این برد 45 امتیازی شد و همچنان در صدر جدول باقی ماند و استقلال 41 امتیازی هم در رده سوم باقی ماند. پیش از این بازی تراکتورسازی 44 امتیازی برای چند ساعت به صدر جدول آمده بود به این ترتیب تیم نفت سال 93 را با صدرنشینی تمام کرد و استقلال هم با باخت سال را به پایان رساند.

این ششمین باخت فصل استقلال بود که از سوی تیم منصوریان رقم زده شد.

حسین زرگر داور مسابقه به سیامک کوروشی از نفت و حنیف عمران‌زاده از استقلال کارت زرد نشان داد.

 

ترکیب استقلال:

محسن فروزان، امیر حسین صادقی، حنیف عمران زاده، خسرو حیدری، هاشم بیک زاده،محمدرضا خرسندنیا،یعقوب کریمی( از دقیقه 87 سیدمحسن کریمی)،میلاد نوری‏، سجاد شهباززاده، آرش برهانی( از دقیقه 63 میلاد فخرالدینی) و رضا عنایتی

سرمربی: امیر قلعه‌نویی

ترکیب نفت تهران:

علیرضا بیرانوند، لئوناردو پادوانی، شیری، وحید حمدی‌نژاد، علیرضا عزتی، کمال کامیابی‌نیا، ، ایمان مبعلی، غلامرضا رضایی( از دقیقه 90+1 امین حاج محمدی)، وحید امیری( از دقیقه 87 حسین ابراهیمی)، علی قربانی( از دقیقه 72 دنوان بن لوسین) و سیامک کوروشی.

سرمربی: علیرضا منصوریان

تعداد بازدید از این مطلب: 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : پنج شنبه 21 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: بازداشت مهدی هاشمی و انتقال وی به زندان کذب است

به گزارش خبرنگار قضایی فارس، برخی از رسانه‌ها امروز خبری منتشر کردند مبنی بر این که مهدی هاشمی از سوی مقامات قضایی بازداشت شده و برای تحمل حبس به زندان منتقل شده است.

بر اساس بررسی‌های خبرنگار قضایی فارس این موضوع صحت نداشته و خبر بازداشت مهدی هاشمی کذب است.

تعداد بازدید از این مطلب: 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : پنج شنبه 21 اسفند 1393
نظرات




    خبرگزاری فارس: تکریت در کنترل ارتش عراق/ داعش به «کاخ‌های صدام» پناه برد + نقشه
پیشروی‌های ارتش و نیروهای مردمی عراق در شهر تکریت داعش را به عقب‌نشینی و پناه‌گرفتن در کاخ‌های دیکتاتور معدوم عراق کشاند.
خبرگزاری فارس: تکریت در کنترل ارتش عراق/ داعش به «کاخ‌های صدام» پناه برد + نقشه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروهای ارتش و بسیج مردمی (الحشد الشعبی) عراق، سرانجام پس از 10 روز محاصره، از قسمت شمالی شهر تکریت وارد این شهر شدند.

از طرفی دیگر، بخشی دیگر از نیروهای عراقی، از روز سه‌شنبه از جنوب تکریت وارد این شهر شدند و تا مرکز این شهر پیشروی کردند.

روزنامه الحیات گزارش کرد: نیروهای عراقی با حمایت «الحشد الشعبی» و عشایر، توانستند تکریت را از دست داعش خارج کنند و بر بیشتر مناطق و محلات آن کنترل یابند.

الحیات افزود: بیشتر عناصر گروهک داعش به کاخ‌های ریاست جمهوری که صدام (دیکتاتور سابق عراق) ساخته است یا به سمت الحویجه، از توابع استان کرکوک پناه بردند.

طبق این گزارش، نیروهای امنیتی، ارتش و مردمی عراق تاکنون توانسته‌اند شمال تکریت تا مرکز این شهر را آزاد کنند.


موقعیت استان‌های صلاح‌الدین و نینوا به مرکزیت تکریت و موصل/ مسیر فرار داعش از تکریت به کرکوک و الحویجه

 

روز گذشته نیز شورای شیوخ عشایر صلاح‌الدین اعلام کرد که بیش از 90 درصد شهر تکریت به دست ارتش افتاده و شهر بزودی آزاد می‌شود.

بنا بر این گزارش، یک مقام امنیتی در صلاح الدین نیز گفت: ارتش با کمک نیروهای بسیج مردمی و عشایر توانست بر منطقه الدیوم کنترل یابد و وارد «الحی الصناعی» (شهرک صنعتی) در مرکز شهر شود.

به گفته این مقام، نیروهای دیگری از شمال شهر از پایگاه اسپایکر و دانشگاه تکریت وارد شدند و توانستند بر خیابان ابوعکرب در محله قادسیه کنترل پیدا کنند.

همچنین به گفته این مقام امنیتی، نیروی سومی نیز با پشتیبانی نیروی هوایی از دروازه جنوبی (شهر تکریت) وارد شد و توانست بر منطقه وادی شیشین کنترل پیدا کند.


موقعیت العوجه محل قبر صدام و فرودگاه تکریت و دانشگاه تکریت در جنوب و شمال تکریت

 

منابع دیگری در ارتش عراق گفته‌اند که «ارتش حمله خود در مرکز شهر را از سمت غربی و از راه منطقه الدیوم آغاز کرده است... نیروهایی که زرهی هستند و موفق شده‌اند بسته‌های انفجاری و مین‌های کار گذاشته شده در ساختمان‌ها را خنثی کنند».

بنا بر این گزارش، داعش تلاش کرده است که تمامی مسیرها منتهی به منطقه مطیبحه در شرق صلاح‌الدین را غرق آب کند تا پیشروی نیروهای عراقی کندتر شود.

عملیات آزادسازی استان صلاح‌الدین و مرکز آن تکریت، از یکشنبه هفته گذشته و با همکاری نیروهای بسیج مردمی و سپس عشایر استان صلاح‌الدین آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.

تعداد بازدید از این مطلب: 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : یک شنبه 17 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: حل مشکل آلودگی هوا و ریزگردها بیشتر از تبلیغات، کار و پیگیری جدی می‌خواهد/ زمین‌خواران، بی‌اغماض مورد تعقیب قضایی قرار گیرند/ آنچه باید گفته شد؛ از این پس مردم قضاوت کنند
رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان و دست‌اندرکاران منابع طبیعی و حفظ محیط زیست:
حل مشکل آلودگی هوا و ریزگردها بیشتر از تبلیغات، کار و پیگیری جدی می‌خواهد/ زمین‌خواران، بی‌اغماض مورد تعقیب قضایی قرار گیرند/ آنچه باید گفته شد؛ از این پس مردم قضاوت کنند

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پدیده زمین‌خواری و اخیراً کوه‌خواری و ساخت و ساز در ارتفاعات را از مسائل رنج‌آور و اسفبار دانستند و تأکید فرمودند: باید در قانون، اینگونه اقدامات جرم تلقی شوند و افراد سوءاستفاده‌کننده، بی هیچ اغماضی مورد تعقیب قضایی قرار گیرند.
خبرگزاری فارس: حل مشکل آلودگی هوا و ریزگردها بیشتر از تبلیغات، کار و پیگیری جدی می‌خواهد/ زمین‌خواران، بی‌اغماض مورد تعقیب قضایی قرار گیرند/ آنچه باید گفته شد؛ از این پس مردم قضاوت کنند

-------------------------------

    Tweet

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار مسئولان و دست اندرکاران منابع طبیعی و حفظ محیط زیست، حل مسائل و مشکلات زیست محیطی همچون آلودگی هوا، پدیده ریزگردها و دست اندازی به جنگل ها و مراتع و فضاهای سبز را نیازمند برنامه ریزی، تدبیر، پیگیری مستمر و جدی و قاطعیت دستگاههای مرتبط دانستند و تأکید کردند: حفظ محیط زیست یک وظیفه حاکمیتی است که باید با  تهیه سند ملی محیط زیست و  پیوست زیست محیطی برای همه طرحهای عمرانی و صنعتی و همچنین جرم انگاری تخریب محیط زیست، به این وظیفه بسیار مهم، عمل شود.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به دیدگاه اسلام در خصوص اهمیت حفظ زمین و ثروتهای عمومی کره خاکی گفتند: اسلام و ادیان الهی همواره بر لزوم احساس مسئولیت انسان در قبال طبیعت و حفظ تعادل میان انسان و طبیعت تأکید کرده اند زیرا عامل اصلی بروز مشکلات زیست محیطی بر هم خوردن این تعادل است.
حضرت آیت الله خامنه ای، چالش زیست محیطی را چالشی فراگیر در سراسر جهان برشمردند و با اشاره به آثار بلندمدت مسائل زیست محیطی، خاطرنشان کردند: تجربه‌های کشورهای مختلف نشان می دهد بسیاری از مشکلات محیط زیستی قابل پیشگیری و دارای راه حل هستند.
ایشان به عنوان نمونه به موضوع آلودگی هوا در کلان شهرها و پدیده ریزگردها اشاره و تأکید کردند: این مشکلات، با صبر و حوصله و تدبیر و پیگیری لازم، قابل حل هستند.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: مسئله محیط زیست، مسئله این دولت یا آن دولت، مسئله‌ی این شخص یا آن شخص و مسئله این جریان و یا آن جریان نیست بلکه موضوعی کشوری و ملی است که باید برای حل مشکلات مرتبط با آن، همه دست به دست یکدیگر دهند.
رهبر انقلاب اسلامی هوا، آب و خاک را سه عنصر اصلی در محیط زیست برشمردند و گفتند: برای حل مسائلی همچون آلودگی هوا در کلان شهرها، و پدیده گرد و غبار و همچنین کمبود آب و فرسایش خاک، بیشتر از تبلیغات، باید کار و تلاش جدی و پیگیری مستمر انجام داد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به جنگل ها و مراتع به عنوان ریه های تنفسی شهرها و عوامل نگهدارنده خاک، از دست اندازی افراد سودجو به جنگل ها و منابع طبیعی بخصوص در شمال کشور ابراز تأسف شدید کردند و افزودند: دستگاههای مسئول باید قاطعانه با تعدی به جنگل ها به هر بهانه ای اعم از هتل سازی و جذب گردشگر و ساخت حوزه علمیه و برخی توجیهاتِ به ظاهر قابل قبول ، مقابله کنند.
ایشان پدیده زمین خواری و اخیراً کوه خواری و ساخت و ساز در ارتفاعات را از دیگر مسائل رنج آور و اسف بار دانستند و تأکید کردند: باید در قانون، اینگونه اقدامات جرم تلقی شوند و افراد سوءاستفاده کننده بی هیچ اغماضی مورد تعقیب قضایی قرار گیرند و اگر  در دستگاهها نیز کوتاهی انجام گیرد، باید با عوامل این کوتاهی هم بشدت برخورد شود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه حفظ محیط زیست یک وظیفه حاکمیتی است افزودند: تهیه سند ملی برای محیط زیست، پیوست محیط زیستی برای همه طرح های عمرانی، صنعتی و تجاری، پالایش و بازنگری قوانین برای جرم انگاری تخریب محیط زیست، و تقویت نظارت های بی اغماض از مهمترین راهکارها برای حفظ محیط زیست و مقابله با سود جویان و قانون شکنان است.
حضرت آیت الله خامنه ای، نقش آفرینی مردم برای حفظ محیط زیست و فرهنگ سازی در جامعه بوسیله رسانه ملی را مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: مطالبی که باید بیان شوند، امروز گفته شد و از این پس مردم باید قضاوت کنند که کدام دستگاهها به وظیفه خود برای حفظ محیط زیست عمل می کنند و کدام دستگاهها برای حفظ مح

تعداد بازدید از این مطلب: 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : جمعه 15 اسفند 1393
نظرات
«اسلام دین رحمت و برادری است. تسامح موجود در اسلام، با هیچ دینی قابل مقایسه نیست. اسلام دین تسامح، همبستگی و اعتدال است و فطرت هیچ مسلمانی با خشونت و تروریسم موافق نیست.»


عبدالرحمن سدیس در خطبه های این هفته نماز جمعه مسجد الحرام با ذکر حدیث «لا یعذب بالنار الا رب النار» اظهار داشت: «حدیث صحیح نبوی که در کتب روایی صحیح ما آمده است، تصریح می کند که به جز خداوند هیچ کس، حتی پیامبر هم حق ندارد کسی را زنده زنده آتش بزند. این کار، سرپیچی صریح از دستورات پیامبر است و کسی که از جانب خود، "عِقاب جدیدی" را وضع کند، قطعا در کار شریعت دخالت کرده است!»
حمله بی سابقه امام جمعه مسجد الحرام به داعش 
عبدالرحمن سدیس، از روحانیون تندروی وهابی است که مدت کوتاهی بازداشت شد.
اما نفوذ وی در جهان اسلام و به خصوص جوانان وهابی به اندازه ای است که حتی بعد از بازداشت نیز بار دیگر نمازهای جمعه مسجد الحرام را ایراد کرد.

گفتنی است چندی قبل و در دوران ملک عبدالله، داعش به صراحت آل سعود را به حمله نظامی تهدید کرد و در واکنش، مفتی های حکومتی وهابی جنبشی را علیه داعش راه انداختند. این جنبش تحت عنوان «حفظ امنیت وطن و سرزمین حرمین، بر ما واجب است.» همه مفتیان وهابی را به موضع گیری علیه داعش فرا می خواند، اما «عبد الرحمن سدیس» از معدود مفتی هایی بود که از موضع گیری علیه داعش خودداری کرد.و اخیرا این افاضات را فرمود
تعداد بازدید از این مطلب: 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : جمعه 15 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: ۸۳ درصد جمعیت کشور در سن کار قرار دارند/نرخ مشارکت ۳۷ درصد/وجود ۲۲.۵ میلیون خانوار ایرانی

 مرکز آمار ایران تازه‌ترین یافته‌های خود را در موضوعات مختلف، از جمله آمار جمعیت کشور،میزان تحصیلات، مهاجرت، وضع فعالیت و نرخ مشارکت اقتصادی به شرح زیر اعلام کرد:

 

جمعیت

براساس نتایج طرح آمارگیری نیروی کار، جمعیت کشور 75 میلیون و 706 هزار و 898 نفر برآورد شده است که 12 میلیون و 351 هزار و 12 نفر از آنها 9 سال و کمتر و 63 میلیون و 355 هزار و 885 نفر 10 سال و بیشتر سن داشته‌اند.

به عبارتی 83.7 درصد از جمعیت کل کشور در سن کار (10 ساله و بیشتر) می‌باشند. به لحاظ جنس 50.1 درصد مرد و 49.9 درصد زن بوده است که نسبت جنسی برابر 1.1 به دست می‌آید. به عبارت دیگر در مقابل هر 100 نفر زن 101 نفر مرد وجود داشته است.

نتایج نشان می‌دهد 72.1 درصد آنها در نقاط شهری و 27.9 درصد در نقاط روستایی ساکن بوده‌اند. همچنین در سال 1392 تعداد 22 میلیون و 518 هزار و 34 خانوار معمولی ساکن و گروهی در کشور برآورد شده است که 19 میلیون و 777 هزار و 681 دارای سرپرست مرد و 2 میلیون و 740 هزار و 352 خانوار دارای سرپرست زن بوده‌اند.

تابعیت

همانطور که مشاهده می‌شود، 98.3 درصد جمعیت کشور دارای تابعیت ایرانی می‌باشند، این در حالی است که 1.6 درصد جمعیت افغانی است و فقط 0.1 درصد جمعیت کشور سایر تابعیت‌ها را دارند. بررسی این جدول نشان می‌دهد که اغلب افراد با تابعیت غیرایرانی در نقاط شهری زندگی می‌کنند.

مهاجرت

براساس نتایج جدول 3 عمده‌ترین دلیل مهاجرت، «پیروی از خانوار» با 54.4 درصد بوده است. همچنین 7.6 درصد مهاجرت‌ها به دلیل «جست‌وجوی کار» و 6.7 درصد مهاجرت‌ها به دلیل «جست‌وجوی کار بهتر» صورت گرفته است. عامل «پیروی از خانوار» در نقاط شهری 55.3 درصد و در نقاط روستایی 49.8 درصد نیز عمده‌ترین دلیل مهاجرت بوده است.

سواد

در سال 1392 از 68 میلیون و 351 هزار و 587 نفر جمعیت 6 ساله و بیشتر، 86.6 درصد باسواد و 13.4 درصد بی‌سواد بوده‌اند. نسبت باسوادی در نقاط شهری 90.2 و در نقاط روستایی 77.2 بوده است. در بین افراد «6 تا 9 ساله» نسبت باسوادی 96.2 درصد و در بین افراد «15 تا 24 ساله» 97.8 درصد بوده است. همچنین نسبت باسوادی در بین مردان 6 ساله و بیشتر 90.8 و در بین زنان این گروه 82.4 درصد بوده است.

سطح تحصیلات

در سال 1392، در بین جمعیت 6 ساله و بیشتر، 59 میلیون و 216 هزار و 683 نفر باسواد بوده‌اند. از این تعداد 32.8 درصد دارای تحصیلات ابتدایی، 20.4 درصد دارای تحصیلات راهنمایی، 5.1 درصد دارای تحصیلات متوسطه، 20.6 درصد دارای تحصیلات دیپلم و پیش‌دانشگاهی و 4.5 درصد دارای تحصیلات فوق دیپلم، 12.1 درصد دارای تحصیلات لیسانس و 2.2 درصد دارای تحصیلات فوق لیسانس و بالاتر بوده‌اند. همچنین 2.2 درصد باسوادان از طریق مراکز سوادآموزی یا به صورت غیررسمی آموزش دیده‌اند.

وضع زناشویی

در سال 1392 حدود  63 میلیون و 355 هزار و 885 نفر در گروه‌های سنی 10 ساله و بیشتر قرار داشته‌اند. از این تعداد 66.8 درصد «حداقل یک‌بار ازدواج کرده» و 33.2 درصد «هرگز ازدواج نکرده» بوده‌اند. این نسبت‌ها در بین مردان به ترتیب 62.6 درصد و 37.4 درصد و در بین زنان 70.9 درصد و 29.1 درصد بوده است.

وضع فعالیت

در سال 1392، افراد شاغل و بیکار در مجموع، 37.6 درصد از جمعیت 10 ساله و بیشتر را تشکیل می‌داده‌اند. این نسبت در جامعه مزبور برای مردان 63.0 درصد و برای زنان 12.4 درصد بوده است. همچنین این نسبت در نقاط شهری 36.9 درصد و در نقاط روستایی 39.7 درصد است.

جمعیت فعال و وضع سواد

در سال 1392 از کل شاغلان 10 ساله و بیشتر 90.3 درصد باسواد و 9.7 درصد بی‌سواد بوده‌اند. این نسبت برای مردان به ترتیب 91.3 درصد و 8.7 درصد و برای زنان 84.5 درصد و 15.5 درصد بوده است.

همچنین از کل جمعیت بیکار 10 ساله و بیشتر 97.5 درصد باسواد و 2.5 درصد بی‌سواد بوده‌اند. این نسبت برای مردان به ترتیب 96.6 درصد و 3.4 درصد و برای زنان 99.3 و 0.7 درصد بوده است.

نرخ مشارکت اقتصادی

نرخ مشارکت اقتصادی نشان می‌دهد، چند درصد از جمعیت در سن کار، فعال یعنی شاغل یا بیکار هستند. مطابق نتایج به دست آمده، در سال 1392، نرخ مشارکت اقتصادی در جمعیت 10 ساله و بیشتر در کل کشور 37.6 درصد بوده است. این شاخص در بین مردان 63.0 درصد و در بین زنان 12.4 درصد محاسبه شده است. همچنین نتایج نشان می‌دهد، درصد جمعیت فعال 10 ساله و بیشتر در نقاط روستایی بیشتر از نقاط شهری است، به طوری که نرخ مشارکت اقتصادی در نقاط روستایی 39.7 درصد و در نقاط شهری 36.9 درصد بوده است.

در صورتی که جمعیت 15 ساله و بیشتر، جمعیت در سن کار فرض شود، نرخ مشارکت اقتصادی در کل کشور 41.1 درصد به دست می‌آیدد. این شاخص در بین مردان 69.0 درصد و در بین زنان 13.4 درصد، در نقاط شهری 40.1 درصد و در نقاط روستایی 43.8 درصد به دست می‌آید.

مقایسه نرخ مشارکت اقتصادی در گروه‌های سنی نشان می‌دهد، بیشترین نرخ مشارکت اقتصادی (55.9 درصد) در گروه سنی 34ـ30 ساله بوده است. این امر برای زنان و مردان متفاوت است، به نحوی که مردان گروه سنی 39ـ35 ساله با 94.4 درصد و زنان گروه سنی 29ـ25 ساله 20.1 درصد بیشترین نرخ مشارکت اقتصادی را به خود اختصاص داده‌اند.

جمعیت شاغل

در سال 1392، از مجموع 23 میلیون و 196 هزار و 772 نفر جمعیت فعال 64ـ15 ساله، 89.3 درصد شاغل بوده‌اند. از مجموع این شاغلان، 12.2 درصد مربوط به گروه سنی 24ـ15 ساله، 62.1 درصد مربوط به گروه سنی 44ـ25 ساله و 25.5 درصد مربوط به گروه سنی 64ـ45 ساله بوده است.

این نسبت‌ها برای مردان به ترتیب 12.5 درصد، 61.5 درصد و 26.0 درصد و برای زنان 11.6 درصد، 65.8 درصد و 22.6 درصد بوده است.

جمعیت بیکار

در سال 1392، 10.7 درصد از جمعیت فعال 64ـ15 ساله را بیکاران تشکیل می‌داده‌اند. از مجموع تعداد این بیکاران، 32.7 درصد مربوط به گروه سنی 24ـ15 ساله، 60.1 درصد مربوط به گروه سنی 44ـ25 ساله و 7.2 درصد مربوط به گروه سنی 64ـ45 ساله بوده است. این نسبت‌ها برای مردان به ترتیب 32.4 درصد، 57.9 درصد و 9.8 درصد و برای زنان 33.3 درصد، 65.0 درصد و 1.7 درصد بوده است.

نرخ بیکاری

در سال 1392، از 23 میلیون و 834 هزار و 552 نفر جمعیت فعال 10 ساله و بیشتر 10.4 درصد بیکار بوده‌اند. بالاترین نرخ بیکاری مربوط به گروه سنی 24ـ20 ساله با 25.4 درصد و پایین‌ترین نرخ بیکاری مربوط به گروه سنی 65 ساله و بیشتر با 1.2 درصد بوده است. نرخ بیکاری در بین مردان 8.6 درصد و در بین زنان 19.8 درصد بوده است. همچنین این نرخ در نقاط شهری 11.8 درصد و در نقاط روستایی 7.0 درصد به دست آمده است.

مدت بیکاری

در سال 1392

در سال 1392، از بیکاران 10 ساله و بیشتر، 39.3 درصد 19 ماه و بیشتر و 0.1 درصد کمتر از یک ماه بیکار بوده‌اند.

اقدامات انجام‌شده برای جست‌وجوی کار

در سال 1392، 35.9 درصد از اقدامات انجام‌شده برای جست‌وجوی کار به پرس‌وجو از دوستان و آشنایان، 19.4 درصد به درج آگهی در روزنامه‌ها یا مطالعه آگهی‌های استخدام، 12.6 درصد به ثبت‌نام یا پیگیری در مراکز کاریابی غیردولتی، 11.5 درصد به تماس با کارفرما (صاحب کار) و 9.8 درصد به ثبت‌نام یا پیگیری در مراکز خدمات اشتغال وزارت کار اختصاص داشته است.

بیمه بیکاری

در سال 1392، 96.5 درصد بیکاران قبلاً شاغل از بیمه بیکاری نمی‌کرده‌اند و تنها 3.5 درصد آنان از بیمه بیکاری استفاده می‌کرده‌اند.

از بیکاران قبلاً شاغل در بخش کشاورزی 1.3 درصد، در بخش صنعت 5.3 درصد و در بخش خدمات 2.2 درصد از بیمه بیکاری استفاده می‌کرده‌اند.

گروه‌های عمده شغلی

در سال 1392، از جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر، 20.1 درصد را «صنعتگران و کارکنان مشاغل مربوط»، 15.9 درصد را «کارگران ساده» و 15.2 درصد را «کارکنان ماهر کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری» تشکیل می‌داده‌اند.

این نسبت‌ها در جامعه مزبور برای مردان به ترتیب 20.1 درصد، 17.5 درصد، 14.5 درصد و برای زنان 19.9 درصد، 6.4 درصد و 19.7 درصد بوده است.

وضع شغلی

در سال 1392، از جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر 82.9 درصد را کارکنان بخش خصوصی (کارفرمایان، کارکنان مستقل، مزد و حقوق‌بگیران بخش خصوصی و تعاونی، کارکنان فامیلی بدون مزد) و 17.1 درصد را مزد و حقوق‌بگیران بخش عمومی تشکیل می‌داده‌اند. این نسبت‌ها در جامعه مردان به ترتیب 84.5 درصد و 15.5 درصد و در جامعه زنان، 73.6 درصد و 26.4 درصد بوده است.
- f

مرکز آمار ایران تازه‌ترین یافته‌های خود را در موضوعات مختلف، از جمله آمار جمعیت کشور،میزان تحصیلات، مهاجرت، وضع فعالیت و نرخ مشارکت اقتصادی به شرح زیر اعلام کرد:

 

جمعیت

براساس نتایج طرح آمارگیری نیروی کار، جمعیت کشور 75 میلیون و 706 هزار و 898 نفر برآورد شده است که 12 میلیون و 351 هزار و 12 نفر از آنها 9 سال و کمتر و 63 میلیون و 355 هزار و 885 نفر 10 سال و بیشتر سن داشته‌اند.

به عبارتی 83.7 درصد از جمعیت کل کشور در سن کار (10 ساله و بیشتر) می‌باشند. به لحاظ جنس 50.1 درصد مرد و 49.9 درصد زن بوده است که نسبت جنسی برابر 1.1 به دست می‌آید. به عبارت دیگر در مقابل هر 100 نفر زن 101 نفر مرد وجود داشته است.

نتایج نشان می‌دهد 72.1 درصد آنها در نقاط شهری و 27.9 درصد در نقاط روستایی ساکن بوده‌اند. همچنین در سال 1392 تعداد 22 میلیون و 518 هزار و 34 خانوار معمولی ساکن و گروهی در کشور برآورد شده است که 19 میلیون و 777 هزار و 681 دارای سرپرست مرد و 2 میلیون و 740 هزار و 352 خانوار دارای سرپرست زن بوده‌اند.

تابعیت

همانطور که مشاهده می‌شود، 98.3 درصد جمعیت کشور دارای تابعیت ایرانی می‌باشند، این در حالی است که 1.6 درصد جمعیت افغانی است و فقط 0.1 درصد جمعیت کشور سایر تابعیت‌ها را دارند. بررسی این جدول نشان می‌دهد که اغلب افراد با تابعیت غیرایرانی در نقاط شهری زندگی می‌کنند.

مهاجرت

براساس نتایج جدول 3 عمده‌ترین دلیل مهاجرت، «پیروی از خانوار» با 54.4 درصد بوده است. همچنین 7.6 درصد مهاجرت‌ها به دلیل «جست‌وجوی کار» و 6.7 درصد مهاجرت‌ها به دلیل «جست‌وجوی کار بهتر» صورت گرفته است. عامل «پیروی از خانوار» در نقاط شهری 55.3 درصد و در نقاط روستایی 49.8 درصد نیز عمده‌ترین دلیل مهاجرت بوده است.

سواد

در سال 1392 از 68 میلیون و 351 هزار و 587 نفر جمعیت 6 ساله و بیشتر، 86.6 درصد باسواد و 13.4 درصد بی‌سواد بوده‌اند. نسبت باسوادی در نقاط شهری 90.2 و در نقاط روستایی 77.2 بوده است. در بین افراد «6 تا 9 ساله» نسبت باسوادی 96.2 درصد و در بین افراد «15 تا 24 ساله» 97.8 درصد بوده است. همچنین نسبت باسوادی در بین مردان 6 ساله و بیشتر 90.8 و در بین زنان این گروه 82.4 درصد بوده است.

سطح تحصیلات

در سال 1392، در بین جمعیت 6 ساله و بیشتر، 59 میلیون و 216 هزار و 683 نفر باسواد بوده‌اند. از این تعداد 32.8 درصد دارای تحصیلات ابتدایی، 20.4 درصد دارای تحصیلات راهنمایی، 5.1 درصد دارای تحصیلات متوسطه، 20.6 درصد دارای تحصیلات دیپلم و پیش‌دانشگاهی و 4.5 درصد دارای تحصیلات فوق دیپلم، 12.1 درصد دارای تحصیلات لیسانس و 2.2 درصد دارای تحصیلات فوق لیسانس و بالاتر بوده‌اند. همچنین 2.2 درصد باسوادان از طریق مراکز سوادآموزی یا به صورت غیررسمی آموزش دیده‌اند.

وضع زناشویی

در سال 1392 حدود  63 میلیون و 355 هزار و 885 نفر در گروه‌های سنی 10 ساله و بیشتر قرار داشته‌اند. از این تعداد 66.8 درصد «حداقل یک‌بار ازدواج کرده» و 33.2 درصد «هرگز ازدواج نکرده» بوده‌اند. این نسبت‌ها در بین مردان به ترتیب 62.6 درصد و 37.4 درصد و در بین زنان 70.9 درصد و 29.1 درصد بوده است.

وضع فعالیت

در سال 1392، افراد شاغل و بیکار در مجموع، 37.6 درصد از جمعیت 10 ساله و بیشتر را تشکیل می‌داده‌اند. این نسبت در جامعه مزبور برای مردان 63.0 درصد و برای زنان 12.4 درصد بوده است. همچنین این نسبت در نقاط شهری 36.9 درصد و در نقاط روستایی 39.7 درصد است.

جمعیت فعال و وضع سواد

در سال 1392 از کل شاغلان 10 ساله و بیشتر 90.3 درصد باسواد و 9.7 درصد بی‌سواد بوده‌اند. این نسبت برای مردان به ترتیب 91.3 درصد و 8.7 درصد و برای زنان 84.5 درصد و 15.5 درصد بوده است.

همچنین از کل جمعیت بیکار 10 ساله و بیشتر 97.5 درصد باسواد و 2.5 درصد بی‌سواد بوده‌اند. این نسبت برای مردان به ترتیب 96.6 درصد و 3.4 درصد و برای زنان 99.3 و 0.7 درصد بوده است.

نرخ مشارکت اقتصادی

نرخ مشارکت اقتصادی نشان می‌دهد، چند درصد از جمعیت در سن کار، فعال یعنی شاغل یا بیکار هستند. مطابق نتایج به دست آمده، در سال 1392، نرخ مشارکت اقتصادی در جمعیت 10 ساله و بیشتر در کل کشور 37.6 درصد بوده است. این شاخص در بین مردان 63.0 درصد و در بین زنان 12.4 درصد محاسبه شده است. همچنین نتایج نشان می‌دهد، درصد جمعیت فعال 10 ساله و بیشتر در نقاط روستایی بیشتر از نقاط شهری است، به طوری که نرخ مشارکت اقتصادی در نقاط روستایی 39.7 درصد و در نقاط شهری 36.9 درصد بوده است.

در صورتی که جمعیت 15 ساله و بیشتر، جمعیت در سن کار فرض شود، نرخ مشارکت اقتصادی در کل کشور 41.1 درصد به دست می‌آیدد. این شاخص در بین مردان 69.0 درصد و در بین زنان 13.4 درصد، در نقاط شهری 40.1 درصد و در نقاط روستایی 43.8 درصد به دست می‌آید.

مقایسه نرخ مشارکت اقتصادی در گروه‌های سنی نشان می‌دهد، بیشترین نرخ مشارکت اقتصادی (55.9 درصد) در گروه سنی 34ـ30 ساله بوده است. این امر برای زنان و مردان متفاوت است، به نحوی که مردان گروه سنی 39ـ35 ساله با 94.4 درصد و زنان گروه سنی 29ـ25 ساله 20.1 درصد بیشترین نرخ مشارکت اقتصادی را به خود اختصاص داده‌اند.

جمعیت شاغل

در سال 1392، از مجموع 23 میلیون و 196 هزار و 772 نفر جمعیت فعال 64ـ15 ساله، 89.3 درصد شاغل بوده‌اند. از مجموع این شاغلان، 12.2 درصد مربوط به گروه سنی 24ـ15 ساله، 62.1 درصد مربوط به گروه سنی 44ـ25 ساله و 25.5 درصد مربوط به گروه سنی 64ـ45 ساله بوده است.

این نسبت‌ها برای مردان به ترتیب 12.5 درصد، 61.5 درصد و 26.0 درصد و برای زنان 11.6 درصد، 65.8 درصد و 22.6 درصد بوده است.

جمعیت بیکار

در سال 1392، 10.7 درصد از جمعیت فعال 64ـ15 ساله را بیکاران تشکیل می‌داده‌اند. از مجموع تعداد این بیکاران، 32.7 درصد مربوط به گروه سنی 24ـ15 ساله، 60.1 درصد مربوط به گروه سنی 44ـ25 ساله و 7.2 درصد مربوط به گروه سنی 64ـ45 ساله بوده است. این نسبت‌ها برای مردان به ترتیب 32.4 درصد، 57.9 درصد و 9.8 درصد و برای زنان 33.3 درصد، 65.0 درصد و 1.7 درصد بوده است.

نرخ بیکاری

در سال 1392، از 23 میلیون و 834 هزار و 552 نفر جمعیت فعال 10 ساله و بیشتر 10.4 درصد بیکار بوده‌اند. بالاترین نرخ بیکاری مربوط به گروه سنی 24ـ20 ساله با 25.4 درصد و پایین‌ترین نرخ بیکاری مربوط به گروه سنی 65 ساله و بیشتر با 1.2 درصد بوده است. نرخ بیکاری در بین مردان 8.6 درصد و در بین زنان 19.8 درصد بوده است. همچنین این نرخ در نقاط شهری 11.8 درصد و در نقاط روستایی 7.0 درصد به دست آمده است.

مدت بیکاری

در سال 1392

در سال 1392، از بیکاران 10 ساله و بیشتر، 39.3 درصد 19 ماه و بیشتر و 0.1 درصد کمتر از یک ماه بیکار بوده‌اند.

اقدامات انجام‌شده برای جست‌وجوی کار

در سال 1392، 35.9 درصد از اقدامات انجام‌شده برای جست‌وجوی کار به پرس‌وجو از دوستان و آشنایان، 19.4 درصد به درج آگهی در روزنامه‌ها یا مطالعه آگهی‌های استخدام، 12.6 درصد به ثبت‌نام یا پیگیری در مراکز کاریابی غیردولتی، 11.5 درصد به تماس با کارفرما (صاحب کار) و 9.8 درصد به ثبت‌نام یا پیگیری در مراکز خدمات اشتغال وزارت کار اختصاص داشته است.

بیمه بیکاری

در سال 1392، 96.5 درصد بیکاران قبلاً شاغل از بیمه بیکاری نمی‌کرده‌اند و تنها 3.5 درصد آنان از بیمه بیکاری استفاده می‌کرده‌اند.

از بیکاران قبلاً شاغل در بخش کشاورزی 1.3 درصد، در بخش صنعت 5.3 درصد و در بخش خدمات 2.2 درصد از بیمه بیکاری استفاده می‌کرده‌اند.

گروه‌های عمده شغلی

در سال 1392، از جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر، 20.1 درصد را «صنعتگران و کارکنان مشاغل مربوط»، 15.9 درصد را «کارگران ساده» و 15.2 درصد را «کارکنان ماهر کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری» تشکیل می‌داده‌اند.

این نسبت‌ها در جامعه مزبور برای مردان به ترتیب 20.1 درصد، 17.5 درصد، 14.5 درصد و برای زنان 19.9 درصد، 6.4 درصد و 19.7 درصد بوده است.

وضع شغلی

در سال 1392، از جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر 82.9 درصد را کارکنان بخش خصوصی (کارفرمایان، کارکنان مستقل، مزد و حقوق‌بگیران بخش خصوصی و تعاونی، کارکنان فامیلی بدون مزد) و 17.1 درصد را مزد و حقوق‌بگیران بخش عمومی تشکیل می‌داده‌اند. این نسبت‌ها در جامعه مردان به ترتیب 84.5 درصد و 15.5 درصد و در جامعه زنان، 73.6 درصد و 26.4 درصد بوده است.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931215000495#sthash.ScYnoQMP.dpuf
تعداد بازدید از این مطلب: 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : جمعه 15 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: باراک اوباما: نژادپرستی تنها مختص پلیس فرگوسن نیسترئیس جمهور آمریکا با اذعان به اقدامات نژادپرستانه در آمریکا تاکید کرد که نژادپرستی تنها مختص پلیس فرگوسن نیست.
خبرگزاری فارس: باراک اوباما: نژادپرستی تنها مختص پلیس فرگوسن نیست

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با اذعان به اقدامات نژادپرستانه در آمریکا تاکید کرد که نژادپرستی تنها مختص پلیس فرگوسن نیست.

 به گزارش آسوشیتدپرس، اوباما خواستار اجرای اصلاحات در ادارات مجری قانون به منظور تامین حقوق شهروندان سیاه پوست شد.

اوباما بهبود حقوق شهروندی و آزادی‌های مدنی در پلیس را به عنوان یکی از ضرورت‌های پلیس 50 سال پس از جنبش حقوق شهروندان سیاه پوست عنوان کرد و افزود: این مسئله نیاز به اقدام جمعی و بسیج عمومی دارد.

این اظهارات اوباما اولین موضع گیری وی پس از تبرئه پلیس قاتل مایکل براون جوان اهل فرگوسن بود که مرداد امسال کشته شد و مرگ وی موجی از اعتراضات سیاه پوستان را در آمریکا درپی داش

تعداد بازدید از این مطلب: 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : جمعه 15 اسفند 1393
نظرات
 
افسران - مثل یک بسیجی...!!

مثل یک ارتشی...!!

همیشه حاضر بود...
هیچ وقت خودش رو کنار نمی کشید...
حتی وقتی بنی صدر خلع درجه أش کرد. با لباس بسیجی می رفت سپاه
مثل یک بسیجی صفر کیلومتر کار می کرد....
طرح می داد و برنامه ریزی ستادی می کرد...
اصلا براش مهم نبود که تا دیروز سرهنگ بوده و امروز یه بسیجی ساده است،
  او نان صداقت اش را می خورد و فقط به خدمت فکر می کرد  و خداوند هم  نیز او را محبوب دلها نمود وعزیزاش کرد...


هدیه به روح بلند شهید صیاد شیرازی

تعداد بازدید از این مطلب: 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : سه شنبه 12 اسفند 1393
نظرات

1000-71.jpgیک عضو تیم پیشین مذاکره کننده هسته‌ای گفت: برای اولین‌بار آمریکا با کشوری مذاکره می‌کند که یک کشور ابرقدرت نیست و این به نوعی شناسایی قدرت بزرگ و تعیین کننده ایران است.

به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیروس ناصری، عضو پیشین تیم مذاکره کننده هسته‌ای در سخنانی در نشست "بررسی پیشنهادهای جدید برای حل پرونده هسته‌ای ایران" که روز سه‌شنبه توسط موسسه دیپلماسی ایرانی برگزار شد اظهار کرد: نسبت به حل و فصل سوالات باقیمانده میان ایران و آژانس تردید دارم که بتوان در فضای آرام و به دور از سیاسی کاری این موضوع را حل و فصل کرد و بعید است به راحتی حل شود.

او هم‌چنین با اشاره به سخنان ناصر هادیان و پیشنهادهای ارائه شده از سوی وی درباره ساختار و محتوای توافق احتمالی جامع میان ایران و 1+5 گفت: با پیشنهاد دوم آقای هادیان بیش‌تر موافقم چرا که به واقعیات و شرایط فعلی بیش‌تر نزدیک است.

به گزارش ایسنا، ناصر هادیان، استاد دانشگاه در سخنانی در این نشست دو پیشنهاد مطرح کرد که یکی بر مبنای پذیرش لغو کامل تحریم‌ها از سوی آمریکا بود و دیگری بر مبنای تعلیق تحریم‌ها از سوی آمریکا.

ناصری در ادامه به نقل قولی از رضا آقازاده، رییس پیشین سازمان انرژی اتمی اشاره کرد و گفت: در همان ابتدا که ایران فعالیت‌های هسته‌ای را آغاز کرده بود آقای آقازاده در جلسه‌ای به من گفت اگر بتوانیم در بخش حقوقی و سیاسی فعالیت‌ها و برنامه هسته‌ای‌مان را همراه با کار فنی و عملیاتی به طور دقیق انجام دهیم می‌توانیم به هدف خود برای دست یافتن به یک برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای برسیم اما اگر در حوزه حقوقی و سیاسی کمبودی باشد این روند به یک بحران بزرگ تبدیل می‌شود.

وی گفت: صحبت آقای آقازاده بسیار پخته و دقیق بود و بعدها مطرح کردم که کاش روی بخش حقوقی و سیاسی موضوع بیش‌تر کار می‌شد تا با یک شوک در موضوع هسته‌ای روبه‌رو نمی‌شدیم.

این دیپلمات با سابقه پیشین کشور با اشاره به مذاکرات هسته‌ای در دولت یازدهم و شرایطی که اکنون در روند مذاکرات وجود دارد خاطرنشان کرد: الان فرصتی است که همه عوامل دست به دست هم داده تا مساله هسته‌ای را به یک فرجام برسانیم و به توافقی دست یابیم که در آن می‌توانیم به همه اهداف‌مان برسیم. ما می توانیم در چارچوب توافقی که در حال بحث است به اهداف راهبردی خود دست پیدا کنیم و الان بهترین شرایط ممکن برای رسیدن به توافق و تثبیت دستاورد‌های‌مان است.

ناصری گفت: در مذاکرات یک سال و نیم اخیر دو طرف تخاصم در بحث هسته‌ای به طور کامل مشخص شده‌اند و این که دعوا بین ایران و آمریکاست و بقیه همه طفیلی‌اند.

او گفت: نقش و عمق نفوذی که ایران در یک دهه گذشته به دست آورده است باعث شده تا در تمام صحنه‌های اصلی رقابت به تدریج ایران دست بالا را پیدا کند. امروز در کشورهایی که در آینده منطقه ما موثر هستند ایران نقش بازیگر و هدایت‌گر اصلی را دارد و هیچ‌یک از مسائل عمده منطقه بدون همراهی و تفاهم با ایران قابل حل نخواهد بود.

این عضو پیشین تیم مذاکره کننده هسته‌ای در ادامه به موضوعات مطرح در مذاکرات به ویژه در خصوص تاسیسات و فعالیت‌های هسته‌ای اشاره کرد و گفت: مهم است که در مذاکرات سایت فردو به قوت خود باقی بماند چرا که آن‌ها معتقدند نمی‌توانند این سایت را به راحتی مورد حمله احتمالی قرار دهند بنابراین می‌خواهند آن را از بین ببرند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دولت آمریکا بیش از هر مجموعه دولتی به دنبال توافق و حل و فصل این موضوع هستند و اوباما و افراد کلیدی دولتش می‌خواهند که مذاکرات را به سرانجام برسانند و تفاهم نکردن بار سنگین سیاسی برای‌شان خواهد داشت. از سویی ایران نیز همیشه خواستار حفظ برنامه‌ هسته‌ای و تامین و تضمین حقوق هسته‌ای‌اش بوده است و می‌خواهد از طریق مسالمت‌آمیز این موضوع حل شود از این رو معتقدم نقطه نظرات فکری رهبران دو کشور متوجه رسیدن به یک توافق است.

او تاکید کرد: ایران کشوری است که می‌تواند در زمینه‌های مختلف توسعه یابد و باید تراز اصلی کشور به هزار میلیارد دلار برسد و نباید درگیر گرفتن یک یا دو میلیارد دلار پول باشیم.

ناصری با انتقاد از برخی رویه‌ها و اشتباهات در گذشته گفت: از مذاکرات مسکو که ناگهان طرف مقابل صحنه را تغییر داد باید متوجه می‌شدیم که آمریکا به دنبال گرفتن شاهرگ ایران است و چندی بعد تحریم‌های بانکی و نفتی اعمال شد.

وی گفت: در دوره قبل تصمیمات اشتباه زیادی گرفته شده است که معتقدم یکی از آن‌ها توقف تولید سوخت 20 درصد است و دیگری ورود کارشناسان و افراد متخصص در تسلیحات هسته‌ای آن هم از سوی کشورهای متخاصم از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران است.

ناصری ادامه داد: تیم مذاکره کننده فعلی وضعیتی بسیار نامتعادل را از دولت قبل تحویل گرفت و در همین مدت کار معجزه‌آسا و با امداد الهی و بزرگ را انجام داد. دکتر ظریف به خوبی شرایط را تشخیص داد و سعی کرد شرایط در دوره قبل را تغییر دهد و شرایط جدید را ایجاد کند. در این مسیر آقای روحانی طراحی بسیار دقیقی داشتند و هدایت مقام معظم رهبری که کلان مساله را می‌بینند حائز اهمیت بود.

این دیپلمات با سابقه کشور گفت: قطعا توافق ژنو در آذرماه 92 یک پیروزی بزرگ برای ما بود. چرا که آمریکا به هیچ وجه نمی‌خواست ایران هسته‌ای را بپذیرد اما در نهایت ناچار به این کار شد. این کاری بود که آمریکایی‌ها در شرایط مشابه انجام نداده‌اند و برای اولین‌بار با کشوری مذاکره می‌کنند که در سطح یک کشور ابرقدرت نیست و این به نوعی شناسایی قدرت بزرگ و تعیین کننده ایران است.

تعداد بازدید از این مطلب: 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : سه شنبه 12 اسفند 1393
نظرات

1409214288015_(11)_9110.jpg

مشاور معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات وفناوری با اشاره به مشکلات موجود در بحث هواپیمای ایران 140 گفت:‌ با توجه به سرمایه‌گذاری انجام شده برای این هواپیماها باید دولت کمک کند که نواقص 12 فروند هواپیمای موجود را برطرف کنیم تا آنها در خطوط هوایی فعال شوند.

 

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر فتح‌الله امی که در دومین نشست روسای پژوهشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در محل پژوهشگاه شیمی سخن می گفت با بیان این که تا پایان اجرای سند چشم‌انداز توسعه پنجساله زمان چندانی باقی نمانده است، گفت: ضرورت دارد شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تدوین اسناد، پیگیری تحقق آنها را نیز در دستور کار داشته باشد و زمینه اجرایی و اعتبارات آن را فراهم کند.

 

وی به موضوع هواپیمای ایران 140 که جزو اهداف سند چشم‌انداز کشور به شمار می‌رود، اشاره کرد و گفت: با توجه به مشکلات ایجاد شده در هواپیمای ایران 140 لازم است که دولت کمک کند تا نواقص این هواپیما برطرف شده و 12 فروند هواپیمای موجود در خطوط هوایی کشور فعال شوند.

 

دانشیار هوافضای دانشگاه تربیت مدرس افزود: در حال حاضر مشکل هواپیمای ایران 140 بحث موتور آن است و با توجه به این که بیش از یک میلیارد دلار برای انتقال تکنولوژی و طراحی و ساخت آن سرمایه‌گذاری شده است؛ بنابراین لازم است نواقص موجود هر چه سریعتر برطرف شود تا بتوان از این هواپیماها بهره‌مند شد.

 

وی در ادامه با بیان این که در حال حاضر نگاه دستگاه‌های اجرایی به پژوهش چندان مثبت نیست، تصریح کرد: 95 درصد بودجه پژوهشی پژوهشگاه‌ها صرف امور جاری می‌شود و مابقی آن نیز جهت انجام انتظارات پژوهشی کشور محدود است.

 

مسوول دفتر امور فناوری استان‌ها در معاونت علمی خاطرنشان کرد: در صورتی که پژوهشگاه‌ها به خوبی در کشور فعالیت نداشته باشند، نمی‌توانیم توقع چندانی جهت توسعه فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور داشته باشیم.

 

به گفته وی در حال حاضر یکی از امیدهای ما موضوع توسعه شرکتهای دانش بنیان است که باید مطابق اسناد موجود رشد و توسعه یابند.

 

مشاور معاون پژوهشی وزیر علوم در ادامه سخنانش با تاکید بر ضرورت توجه به شاخص‌های کیفی در مراکز آموزشی و پژوهشی گفت: به عنوان نمونه می‌توان به دانشگاه صنعتی دزفول اشاره کرد که با وجود آن که عضو هیات علمی رسمی ندارد اما دارای 40 تا 50 دانشجوی دکتری است!

 

وی با بیان این که دیوان محاسبات علمی کشور همانند دیوان محاسبات مالی قدرت احضار افراد مراکز مربوطه را ندارد، گفت: به عنوان نمونه باید مراکزی که کیفیت و راندمان علمی کافی را ندارند منحل کنیم اما این قدرت در دیوان محاسبات علمی وجود ندارد.

 

وی معتقد است که مدرک دانشجویان تحصیلات تکمیلی که مقاله و پایان‌نامه خود را با دریافت پول می‌خرند، باید باطل شود و رشته‌های تقلبی در برخی از مراکز آموزشی و یا پژوهشگاه‌های تقلبی را باید منحل کرد.

 

وی با اشاره به ضرورت کاربردی کردن نتایج پژوهشگاه‌ها گفت: پژوهشگاه‌هایی که در رفع نیازهای احیای دستگاه‌ها موفق عمل کردند باید تقویت شوند اما پژوهشکده‌هایی که نتوانسته‌اند ماموریت خود را انجام دهند باید منحل شده و هزینه‌هایی را که صرف آنها می‌شود به پژوهشگاه‌های فعال ارائه کنیم.

 

امی با تاکید بر این که پژوهشگاه‌ها باید در جهت تشکیل شرکتهای دانش بنیان به منظور تجاری سازی محصولات وارد عمل شوند، گفت: تسهیلات خوبی برای این شرکت‌ها توسط دولت فراهم شده است که در صورت تشکیل این شرکتها توسط پژوهشگاه‌ها می‌توان از این تسهیلات استفاده کرد.

 

مشاور معاون پژوهشی وزیر علوم در پایان گفت: در ستاد معاونت پژوهشی وزارت علوم، شورای مشاوره‌ای فعال است که مسائل و موانع پژوهشی را مورد طرح و بررسی قرار می‌دهد که موارد مطرح شده دومین جلسه روسای پژوهشگاه و موسسات پژوهشی در آن جلسه مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

تعداد بازدید از این مطلب: 23
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : سه شنبه 12 اسفند 1393
نظرات

1424685613963_B-hOkIzCEAAzBeY.jpgسومین دور مذاکرات دو جانبه محمدجواد ظریف و جان کری در هتل رویال پلازا مونترو سوییس آغاز شد.

به گزارش خبرنگار انرژی هسته‌ای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وزیران خارجه ایران و آمریکا در ادامه مذاکرات هسته‌ای برای رسیدن به چارچوبی کلی از توافق جامع از روز دوشنبه گفت‌وگوها را از سر گرفتند.

دو طرف تاکنون حدود پنج ساعت گفت‌وگوهای فشرده را پشت درهای بسته انجام داده‌اند و بر اساس اعلام قبلی در این دور مذاکرات مسایل فنی هسته‌ای با حضور رییس سازمان انرژی اتمی ایران و وزیر انرژی آمریکا نیز مورد بحث قرار گرفت. با این حال انتظار است تا علاوه بر مسایل فنی، موضوعات مربوط به چگونگی لغو تحریم‌ها نیز مورد بررسی قرار گیرد.

در همین چارچوب مقامات عالی هسته‌ای دو کشور روز سه‌شنبه در دو نوبت گفت‌وگوهایی را به طور دو جانبه و نیز با حضور وزیران خارجه برگزار کردند. هم‌چنین معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا عصر امروز نیز با حضور هلگا اشمید، معاون رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار کردند.

هم‌زمان با مذاکرات عصر روز سه‌شنبه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قرار است در کنگره آمریکا درباره توافق احتمالی هسته‌ای بین ایران و 1+5 سخنرانی کند. سخنرانی نتانیاهو با مخالفت بسیاری از دموکرات‌ها و دولت اوباما مواجه شده است.

مذاکرات این هفته تا پنج‌شنبه ادامه دارد.

تعداد بازدید از این مطلب: 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : یک شنبه 10 اسفند 1393
نظرات

امیر سرلشگر ستاد عطاء الله صالحی، فرمانده کل ارتش صبح امروز باحضور در منطقه پدافند هوایی غرب از این منطقه بازدید و در جریان روند امور عملیاتی و اجرایی این منطقه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)، سرلشگرصالحی در این بازدید با حضور در ایستگاه رادار سوباشی با کارکنان این ایستگاه رادار پدافند هوایی دیدار و گفتگو کرد.

گفتنی است، سایت رادار سوباشی واقع در ارتفاعات سوباشی همدان به عنوان یکی از مهمترین سایت های راداری کشور در زنجیره عظیم پدافند هوایی، نقش ویژه و موثری در رصد و کنترل آسمان کشور و مقابله با هرگونه تهدید هوایی را بر عهده دارد.

این سایت راداری در دوران دفاع مقدس ضمن رهگیری هواپیماهای دشمن، کنترل و هدایت هواپیماهای ورودی و خروجی به مرزهای غرب کشور، کنترل آتش پدافند هوایی مستقر در منطقه(زمینی و هوایی)، اعلام وضعیت (سفید، زرد یا قرمز) به 13 استان کشور (حدود 80 در صد از جمعیت کشور) را بر عهده داشت.

در واقع رادار سوباشی در زمان جنگ با تغذیه چندین سایت راداری، سایت های موشکی زمین به هوا و سامانه های توپ ضد هوایی آسمان کل منطقه غرب، بخشی از شمال غرب و جنوب غرب را تحت پوشش خود قرار داشت.

تعداد بازدید از این مطلب: 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : یک شنبه 10 اسفند 1393
نظرات

انالله و اناالیه راجعون

 به دنبال درگذشت مرحومه "فاطمه سیلاخوری" مادر گرانقدر شهید سرلشکر خلبان احمد کشوری و بسیجی شهید محمد کشوری، روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران پیامی صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

هیچ چیز شایسته تر از آن نیست که یاد و نام شهیدان و فداکاران راه خدا گرامی داشته شود. آنان که به عهد و پیمان خود با خدا و با امام عزیز وفا کردند و هستی خود را به میدان آورده، صادقانه از حریم اسلام و نظام اسلامی دفاع نمودند و به بهای نثار جان خود، خطر دشمن را از انقلاب و میهن اسلامی مان دور ساختند. اینها جاودانگان تاریخ و ستارگان اسلام اند که روز به روز در چشم اهل دل و در متن تاریخ،  برجسته تر و درخشان تر می گردند.

خانواده های این شهیدان به ویژه مادران شهدا که انواع رنجها را در راه خدا به جان خریدند و با نثار پاره تن خویش در صفوف مقدم این جایگاه ارزشمند قرارگرفتند، دارای شأن و مقامی در خور تحسین و پشت سر شهیدان والامقام قرار دارند.

مرحومه، ام الشهدا "فاطمه سیلاخوری" مادر شهید سرلشکر خلبان احمد کشوری و بسیجی شهید محمد کشوری، الگویی برای زنان  وارسته و آزادی خواه جهان بود که توانست با تربیت فرزندانی برومند و سلحشور، اسلام را سربلند و دست بیگانگان را از میهن عزیزمان کوتاه سازد.

رحلت مادر بزرگوار شهید سرلشکر خلبان کشوری، تنها داغ از دست رفتن او را در یادها زنده نمی­کند، بلکه تجدید خاطره‌ همه نیکی ها و فضائل والای آن شهید بزرگوار است که از چنین مادری به ارث برده بود.

ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن گرامیداشت نام و یاد شهید سرلشکر خلبان احمد کشوری و برادر شهید ایشان محمد کشوری، درگذشت این مادر بزرگوار را تسلیت گفته و رضوان الهی و شفاعت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) را برای وی مسئلت می نماید.

تعداد بازدید از این مطلب: 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : یک شنبه 10 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری رسمی اندونزی (آنتارا) با انعکاس پهلوگرفتن ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندر جاکارتا پایتخت اندونزی، ورود این ناوگره به اندونزی را نشانه دوستی دو کشور دانست.

آنتارا نوشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای ورود ناوگروه خود، جمهوری اندونزی را به عنوان یکی از کشورهای مورد بازدید انتخاب کرد، چون اندونزی یک کشور دوست برای جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش آنتارا، ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی ارتش ایران متشکل از ناو رزمی نقدی و ناو تدارکاتی بندرعباس است که در پایانه "تانجونگ پریوک" جاکارتا پهلو گرفت. این دومین حضور ناوهای نیروی دریایی ایران در اندونزی و نخستین حضور نیروی دریایی ایران در جاکارتا است.

خبرگزاری رسمی اندونزی با اشاره به حضور نخستین ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دهه 80 در اندونزی، نوشت: ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی ارتش ایران از بندرعباس در ایران ماموریت عملیاتی و آموزشی خود را آغاز کرد.

آنتارا که پهلوگرفتن ناوگروه نیروی دریایی ارتش ایران در جاکارتا را در صفحه نخست تارنمای خود به همراه عکس منعکس کرده است، نوشت: این ناوگروه قبل از ورود به اندونزی با عبور از خلیج عدن و انجام عملیات مبارزه با دزدان دریایی، از دو کشور هند و سریلانکا نیز دیدار دوستانه داشت.

براساس این گزارش، ناوگروه سی و سوم نیروی دریایی ارتش روز گذشته در ادامه برنامه خود برای حضور در آب های بین المللی وارد بندر جاکارتا شد. این ناوگروه شامل تعدادی از دانشجویان دانشگاه نیروی دریایی است که سه روز در جاکارتا خواهند بود.

آنتارا تاکید کرد ماموریت ناو رزمی ارتش ایران "انتقال پیام صلح و انجام عملیات مبارزه با دزدان دریایی و حفظ امنیت کشتی های تجاری ایران و دیگر کشورها در آب های بین المللی" است.

این خبرگزاری همچنین در این گزارش به دیدار دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از اندونزی در سال 2013 میلادی و مذاکره با فرمانده وقت نیروی دریایی اندونزی اشاره کرد.

آدمیرال مارستیو، رئیس وقت ستاد نیروی دریایی اندونزی دو سال پیش در دیدار با فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خواستار بازدید ناوگروه های ایرانی از اندونزی شد و امیر دریادار سیاری نیز قول اعزام ناوگروه را برای سال های آینده داده بود و متقابلا از رئیس وقت ستاد نیروی دریایی اندونزی و ناوهای اندونزی برای بازدید از ایران دعوت کرد.

آنتارا با اشاره به تجربه بالای نیروی دریایی ارتش ایران، نوشت: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تجربه های بسیار با ارزشی از هشت سال جنگ که به وسیله رژیم صدام حسین به ایران تحمیل شد، دارد.

خبرگزاری رسمی اندونزی، نوشت: نیروی دریایی ارتش ایران همچنین عملیات هایی برای مقابله با دزدان دریایی انجام داده و آماده به اشتراک گذاشتن تجربه ارزشمند خود با کشورهای دوست مانند جمهوری اندونزی است

تعداد بازدید از این مطلب: 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : یک شنبه 10 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: کفاشیان: اگر حق پخش غیرقانونی است، پخش فوتبال هم غیرقانونی است/دوباره جلوی دوربین‌ها را می‌گیریم


تا به حال اسم کلایورت را نشنیده‌ام؛ بعید می‌دانم QPR به کی‌روش پیشنهاد داده باشد
کفاشیان: اگر حق پخش غیرقانونی است، پخش فوتبال هم غیرقانونی است/دوباره جلوی دوربین‌ها را می‌گیریم

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: اگر حق پخش رقابت‌های لیگ برتر غیرقانونی است پس پخش مستقیم این رقابت‌ها نیز غیرقانونی محسوب می‌شود.
خبرگزاری فارس: کفاشیان: اگر حق پخش غیرقانونی است، پخش فوتبال هم غیرقانونی است/دوباره جلوی دوربین‌ها را می‌گیریم

علی کفاشیان گفت‌وگویی را با خبرنگاران خبرگزاری فارس و مهر انجام داد و به برخی از سوالات در مورد برخی ابهامات بعد از اظهارات وزیر ورزش و در مورد شایعه برخی پیشنهادها به سرمربی تیم ملی ایران پاسخ داد.

کفاشیان در خصوص اینکه آیا امروز برنامه‌هایش را با کارلوس کی‌روش نهایی کرد یا خیر، گفت: قرار شد کی‌روش تا آخر هفته بیاید و زمانی که به ایران بازگشت برنامه‌های‌مان را با او هماهنگ می‌کنیم. سرمربی تیم ملی به طور حتم تا پایان هفته به ایران بازخواهد گشت و برنامه‌های تیم ملی را با او هماهنگ خواهیم کرد.

وی در مورد سوال دیگری مبنی پیشنهاد باشگاه کوئینز پارک رنجرز انگلیس به کی‌روش گفت: چنین خبری را نداشتم و بعید می‌دانم این پیشنهاد شده باشد هرچند که کی‌روش سرمربی تیم ملی ایران است و باید به همکاری‌اش ادامه دهد.

کفاشیان در مورد اینکه آیا فدراسیون ایران حاضر است با او قطع همکاری کند تا کی‌روش به تیم انگلیس برود، گفت: اجازه دهید ابتدا کی‌روش برگردد تا سپس در این مورد با او صحبت کنم.

رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه آیا بعد از جام جهانی فدراسیون فوتبال ایران به پاتریک کلایورت پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی ایران را داده بود، گفت: از این موضوع خبر ندارم و اسم این مربی را نیز تازه از شما می‌شنوم. ضمن اینکه وقتی ما مربی داریم دیگر این صحبت‌ها بیهوده است.

وی افزود: امکان ندارد چنین پیشنهادی به او داده باشیم. به هیچ وجه این موضوع صحت ندارد و ما با هیچکس مذاکره نکرده‌ایم. شاید فدراسیون‌های دیگر به کلایورت پیشنهاد داده‌اند.

کفاشیان در مورد اینکه با توجه به پایان فرصت ثبت‌نام نامزدهای انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا، نایب‌رئیسی وی قطعی شد یا خیر، گفت: در جریان این موضوع نیستم امروز AFC تعطیل بوده است و دوشنبه با بازگشت کارمندان این کنفدراسیون به محل کارشان باید از این موضوع مطلع شویم و ابلاغ لازم را بپرسم.

کفاشیان در پاسخ به این سؤال که با توجه به توافق بین فدراسیون‌های منطقه جدید در AFC، چطور از این موضوع هنوز مطمئن نیست، گفت:‌ شاید یکی شب از خواب بیدار شده باشد و برای این سمت ثبت‌نام کرده باشد. پس اجازه دهید اطلاعاتم را تکمیل کنم و سپس پاسخگو باشم.

رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه هیچ خبری جز بی‌پولی در فدراسیون نیست، در مورد صحبت‌های وزیر ورزش مبنی بر اینکه حق پخش حق غیرقانونی ورزش است، گفت: 6سال است این پول را می‌دهند دیگر چه غیرقانونی؟! اگر غیرقانونی است ما هم دوباره اجازه پخش مستقیم لیگ را از تلویزیون نمی‌دهیم.

وی ادامه داد: اگر حق پخش غیرقانونی باشد پس پخش مستقیم رقابت‌های لیگ برتر هم غیرقانونی است.

کفاشیان در پایان در مورد اینکه دفعه پیش هم نتوانست مقابل خواسته مردم مبنی بر عدم پخش زنده بازی‌ها مقاومت کند،‌گفت:‌ آن زمان هم با تلویزیون همکاری کردیم که قرار شد مسابقات پخش مستقیم شود.

کفاشیان در مورد صحبت کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک و حل مشکل آزمون و جهانبخش ، گفت: اجازه بدهید کی روش برگردد در این مورد مشورت و تصمیم گیری کنیم.‬

تعداد بازدید از این مطلب: 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : یک شنبه 10 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: عملیات بزرگ آزادسازی تکریت کلید خورد/ورود نیروهای ارتش و بسیج به «الدور»

گیک منبع امنیتی عراق در گفت‌وگو با فارس خبر داد
عملیات بزرگ آزادسازی تکریت کلید خورد/ورود نیروهای ارتش و بسیج به «الدور»

منبع امنیتی عراق از ورود نیروهای ارتش و بسیج مردمی عراق در چارچوب عملیات نظامی بزرگ برای آزادسازی دومین استان از چنگ تروریست های داعش وارد شهر الدور در 25 کیلومتری تکریت شدند.
خبرگزاری فارس: عملیات بزرگ آزادسازی تکریت کلید خورد/ورود نیروهای ارتش و بسیج به «الدور»

یک منبع امنیتی به خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد خبر داد نیروهای عراقی با پشتیبانی رزمندگان بسیج مردمی در چارچوب عملیات امنیتی برای آزادسازی تکریت، مرکز استان صلاح الدین از چنگ گروهک تروریستی داعش، امروز شنبه وارد شهر الدور در بیست و پنج کیلومتری جنوب تکریت شدند.

وی افزود: نیروهای عراقی پس از گلوله باران و موشک باران مواضع داعش در شهر الدور با با عناصر این گروهک درگیر شده و ده‌ها تن آنها را به هلاکت رساندند که در نهایت به عقب نشینی تروریست‌ها از این مواضع منجر شد و این در حالی است که داعش تلاش می‌کرد مانع خروج خانواده‌های عراقی از شهر شود.

 از سوی دیگر «علی السرای»، مسئول اطلاع رسانی فرماندهی بسیج مردمی عراق هم به خبرنگار فارس خبر داد نیروهای بسیج مردمی حمله داعش به منطقه سور شناس در اطراف سامراء را دفع کردند.

السرای افزود: حمله به سور شناس با انفجار یک دستگاه بولدزور بمب گذاری شده در یک پست بازرسی که عاملی انتحاری آن را هدایت می‌کرد صورت گرفت که چندین کشته و زخمی برجا گذاشت.

این مسئول بسیج مردمی عراق گفت: یگان‌های بزرگی از نیروهای ارتش و بسیج مردمی خود را به سامراء رسانده اند تا با استقرار در محورهای اصلی عملیات نظامی بزرگ برای آزادسازی تکریت را شروع کنند.

السرای تاکید کرد که نیروهای بسیج مردمی سه خودروی حامل تروریست‌ها در حمله داعش به سورشناس را منهدم کردند که در نتیجه آن 21 تن از تروریست‌ها کشته شدند.

وی افزود: حملات موشکی به مواضع و پناهگاه‌های داعش در العلم و دیگر مناطق الدور، البوعجیل، البوحسان و برخی مناطق شرق شهر سامراء ادامه دارد که شدت راکت پراکنی منجر به فروپاشی خطوط مقدم داعش در صلاح الدین شده است.

از سوی دیگر هادی العماری، رئیس سازمان بدر عراق با تاکید بر اینکه نبرد برای انتقام گیری از فاجعه اسپایکر نزدیک است، از اهالی تکریت خواسته است ظرف 48 ساعت این شهر را ترک کنند.

تعداد بازدید از این مطلب: 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : یک شنبه 10 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: ظریف: مذاکرات هسته‌ای به مراحل حساس خود نزدیک شده/ تحریم‌ها مانعی برای رسیدن به توافق جامعبه گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران ظهر امروز (شنبه) پس از دیدار و گفت‌وگو با پائولو جنتیلونی وزیر خارجه ایتالیا که به تهران سفر کرده در نشست خبری مشترک ضمن تشریح گفت‌وگوهای امروز به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

ظریف در ابتدا با ابراز خرسندی از حضور وزیر خارجه ایتالیا در تهران خاطرنشان کرد: این بار دوم است که وزرای خارجه ایتالیا پس از آغاز به کار دولت یازدهم به تهران سفر می‌کنند.

وی این رایزنی‌ها و سفرها را نشانگر عمق روابط تاریخی ایران و ایتالیا و مبتنی بر منافع مشترک دو ملت و دو کشور خواند و افزود: امیدواریم این روابط در حوزه‌های مختلف گسترش یابد.

وزیر خارجه اضافه کرد: در طول یک سال و نیم گذشته رفت و آمدهای خوبی در سطح سیاسی بین دو کشور صورت گرفت و همکاری‌های خوب فرهنگی گسترش یافت و بنگاه‌های تجاری گفت‌وگوهای خوبی را داشتند که امیدوارم با رفع موانعی که بر اثر تحریم‌های غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی اعمال شده، این روابط هر چه بیشتر گسترش یابد.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: امروز در گفت‌وگوها درباره این همکاری‌ها، مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین موضوع هسته‌ای ایران به رایزنی پرداخته‌ایم و در این زمینه رایزنی خواهیم داشت.

ظریف اضافه کرد: زمینه برای گسترش همکاری‌ها بین دو کشور بسیار فراهم است و ما این آمادگی را در بین رهبران دو کشور داریم که از این فرصت بیشترین استفاده را ببریم.

وی ادامه داد: زمینه‌های خوب تاریخی بین دو کشور امکان همکاری‌ها را افزایش می‌دهد.

وزیر خارجه کشورمان در ادامه و در پاسخ به سوالی در خصوص مذاکرات اخیر هسته‌ای در ژنو و اینکه آیا تا ماه مارس تفاهم سیاسی حاصل می‌شود؟ اظهار داشت: مذاکرات هسته ای به مراحل حساس خود نزدیک شده است، ما هفته گذشته گفت‌وگوهای بسیار خوب، ریز و دقیقی داشتیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به حضور علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا در این مذاکرات خاطرنشان کرد: بحث‌های مفیدی در حوزه فنی و رسیدن به تفاهم فنی و حل و فصل مشکلاتی که در این حوزه وجود داشت بین دو هیات با حضور این دو مسئول عالی‌رتبه دو کشور صورت گرفت و پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در آن زمینه حاصل شد.

ظریف در عین حال یادآور شد: اما در بسیاری از حوزه‌های دیگر اختلاف نظرها باقی است. هم در موضوعات هسته‌ای و هم در موضوعات مربوط به تحریم؛ ما بارها تکرار کرده‌ایم که تحریم‌ها برای رسیدن به هیچ هدفی مفید نبوده و آمریکا و کشورهای غربی باید به این نتیجه برسند که تحریم‌ها سرمایه‌ نیستند، بلکه مانعی هستند برای رسیدن به تفاهم؛ هر زمان که این واقعیت مورد پذیرش قرار گیرد در آن زمان برای رسیدن به توافق هسته‌ای بسیار نزدیک هستیم.

وزیر خارجه اضافه کرد: بارها گفته‌ایم که تا به توافق راجع به کلیه موضوعات نرسیم؛ توافقی وجود ندارد و این موضوع در برنامه اقدام مشترک (توافق‌نامه ژنو) به صراحت عنوان شده که هیچ توافقی وجود ندارد تا وقتی در مورد همه زمینه‌ها توافق صورت گیرد.

وی گفت: البته ممکن است ما پیشرفت‌هایی داشته باشیم اما این پیشرفت‌ها طی هفته گذشته به صورت جدی صورت گرفت و امیدواریم در این هفته نیز بتوانیم در سایر موضوعات به ویژه رفع تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی به پیشرفت بیشتری نائل شویم و بعد هم این پیشرفت‌ها را تدوین کنیم، به شکل یک توافق جامع و دقیق که امکان اجرایی شدن داشته باشد.

ظریف اضافه کرد: این برنامه عملیاتی ماست برای رسیدن به توافق.

وزیر خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری آنسای ایتالیا درباره حضور نتانیاهو در کنگره آمریکا و تاثیر آن بر مذاکرات هسته‌ای خاطرنشان کرد: جای تاسف دارد که گروهی منافع خود را در تنش و بحران می‌بینند و از هیچ راه‌حلی استقبال نمی‌کنند.

ظریف با بیان اینکه نتانیاهو مخالف هر گونه راه‌حلی است اظهار داشت: این نشانگر تلاشی است برای استفاده از یک موضوع غیرواقعی و یک بحران ساختگی به منظور سرپوش گذاشتن بر واقعیاتی که در این منطقه شکل می‌گیرد از جمله اشغال، سرکوب مردم فلسطین، نقض حقوق مسلم مردم فلسطین و ادامه سیاست‌های تجاوزکارانه در غزه، کرانه باختری، بیت‌المقدس و سایر مناطق اشغالی.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران اضافه کرد: این سیاستی جدید نیست بلکه سیاستی قدیمی است که با هراس‌افکنی، دروغ‌پردازی، جوسازی و ایجاد فضا حتی در داخل کشورهای دیگر تلاش شود که مانع برقراری آرامش در این منطقه شود و این تلاشی بیهوده است و نباید این تلاش مانع رسیدن به تفاهم شود.
- گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران ظهر امروز (شنبه) پس از دیدار و گفت‌وگو با پائولو جنتیلونی وزیر خارجه ایتالیا که به تهران سفر کرده در نشست خبری مشترک ضمن تشریح گفت‌وگوهای امروز به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

ظریف در ابتدا با ابراز خرسندی از حضور وزیر خارجه ایتالیا در تهران خاطرنشان کرد: این بار دوم است که وزرای خارجه ایتالیا پس از آغاز به کار دولت یازدهم به تهران سفر می‌کنند.

وی این رایزنی‌ها و سفرها را نشانگر عمق روابط تاریخی ایران و ایتالیا و مبتنی بر منافع مشترک دو ملت و دو کشور خواند و افزود: امیدواریم این روابط در حوزه‌های مختلف گسترش یابد.

وزیر خارجه اضافه کرد: در طول یک سال و نیم گذشته رفت و آمدهای خوبی در سطح سیاسی بین دو کشور صورت گرفت و همکاری‌های خوب فرهنگی گسترش یافت و بنگاه‌های تجاری گفت‌وگوهای خوبی را داشتند که امیدوارم با رفع موانعی که بر اثر تحریم‌های غیرقانونی علیه جمهوری اسلامی اعمال شده، این روابط هر چه بیشتر گسترش یابد.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: امروز در گفت‌وگوها درباره این همکاری‌ها، مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین موضوع هسته‌ای ایران به رایزنی پرداخته‌ایم و در این زمینه رایزنی خواهیم داشت.

ظریف اضافه کرد: زمینه برای گسترش همکاری‌ها بین دو کشور بسیار فراهم است و ما این آمادگی را در بین رهبران دو کشور داریم که از این فرصت بیشترین استفاده را ببریم.

وی ادامه داد: زمینه‌های خوب تاریخی بین دو کشور امکان همکاری‌ها را افزایش می‌دهد.

وزیر خارجه کشورمان در ادامه و در پاسخ به سوالی در خصوص مذاکرات اخیر هسته‌ای در ژنو و اینکه آیا تا ماه مارس تفاهم سیاسی حاصل می‌شود؟ اظهار داشت: مذاکرات هسته ای به مراحل حساس خود نزدیک شده است، ما هفته گذشته گفت‌وگوهای بسیار خوب، ریز و دقیقی داشتیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به حضور علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا در این مذاکرات خاطرنشان کرد: بحث‌های مفیدی در حوزه فنی و رسیدن به تفاهم فنی و حل و فصل مشکلاتی که در این حوزه وجود داشت بین دو هیات با حضور این دو مسئول عالی‌رتبه دو کشور صورت گرفت و پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در آن زمینه حاصل شد.

ظریف در عین حال یادآور شد: اما در بسیاری از حوزه‌های دیگر اختلاف نظرها باقی است. هم در موضوعات هسته‌ای و هم در موضوعات مربوط به تحریم؛ ما بارها تکرار کرده‌ایم که تحریم‌ها برای رسیدن به هیچ هدفی مفید نبوده و آمریکا و کشورهای غربی باید به این نتیجه برسند که تحریم‌ها سرمایه‌ نیستند، بلکه مانعی هستند برای رسیدن به تفاهم؛ هر زمان که این واقعیت مورد پذیرش قرار گیرد در آن زمان برای رسیدن به توافق هسته‌ای بسیار نزدیک هستیم.

وزیر خارجه اضافه کرد: بارها گفته‌ایم که تا به توافق راجع به کلیه موضوعات نرسیم؛ توافقی وجود ندارد و این موضوع در برنامه اقدام مشترک (توافق‌نامه ژنو) به صراحت عنوان شده که هیچ توافقی وجود ندارد تا وقتی در مورد همه زمینه‌ها توافق صورت گیرد.

وی گفت: البته ممکن است ما پیشرفت‌هایی داشته باشیم اما این پیشرفت‌ها طی هفته گذشته به صورت جدی صورت گرفت و امیدواریم در این هفته نیز بتوانیم در سایر موضوعات به ویژه رفع تحریم‌های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی به پیشرفت بیشتری نائل شویم و بعد هم این پیشرفت‌ها را تدوین کنیم، به شکل یک توافق جامع و دقیق که امکان اجرایی شدن داشته باشد.

ظریف اضافه کرد: این برنامه عملیاتی ماست برای رسیدن به توافق.

وزیر خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری آنسای ایتالیا درباره حضور نتانیاهو در کنگره آمریکا و تاثیر آن بر مذاکرات هسته‌ای خاطرنشان کرد: جای تاسف دارد که گروهی منافع خود را در تنش و بحران می‌بینند و از هیچ راه‌حلی استقبال نمی‌کنند.

ظریف با بیان اینکه نتانیاهو مخالف هر گونه راه‌حلی است اظهار داشت: این نشانگر تلاشی است برای استفاده از یک موضوع غیرواقعی و یک بحران ساختگی به منظور سرپوش گذاشتن بر واقعیاتی که در این منطقه شکل می‌گیرد از جمله اشغال، سرکوب مردم فلسطین، نقض حقوق مسلم مردم فلسطین و ادامه سیاست‌های تجاوزکارانه در غزه، کرانه باختری، بیت‌المقدس و سایر مناطق اشغالی.

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران اضافه کرد: این سیاستی جدید نیست بلکه سیاستی قدیمی است که با هراس‌افکنی، دروغ‌پردازی، جوسازی و ایجاد فضا حتی در داخل کشورهای دیگر تلاش شود که مانع برقراری آرامش در این منطقه شود و این تلاشی بیهوده است و نباید این تلاش مانع رسیدن به تفاهم شود.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931209000618#sthash.VAnfpcVA.dpuf
تعداد بازدید از این مطلب: 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : جمعه 1 اسفند 1393
نظرات

خبرگزاری فارس: خبرگان باید وجودشان مملو از اطاعت ولی‌امر باشد/ تکیه بر منابع داخلی منافی دیپلماسی نیست/ مردم یمن کمر دشمن را شکسته‌اند

 

یت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی در خطبه دوم نماز عبادی سیاسی جمعه امروز تهران راهپیمایی 22 بهمن امسال مردم ایران را یادآور حرکتی عظیم، گسترده و معجزه‌آسا عنوان کرد و گفت: شما انقلاب را به بهترین شکل یاری کرده و بزرگ‌ترین دشمنی را به دشمن نشان دادید.

وی با یادآوری اینکه امام راحل می‌فرمودند حفظ انقلاب اسلامی از اصل آن مهم‌تر است، افزود: خدا مردم ما را یاری کرد تا نظام طاغوت را ساقط کنیم و اکنون نیز باید انقلاب را حفظ کنیم.

آیت‌الله موحدی کرمانی وظیفه مردم را تبعیت از ولی فقیه و دقت و بصیرت در انتخاب مسئولان ذکر کرد و با هشدار نسبت به انتخاب اشتباه مسئولین توسط مردم که فاجعه عظمی خواهد بود، گفت: افرادی باید در مجلس خبرگان انتخاب شوند که سراسر وجودشان اطاعت از ولی امر باشد.

وی با استناد به آیه‌ای از قرآن کریم که می‌فرماید اگر به گروهی قدرت می‌دهیم انتظار داریم نماز را برپا کرده و معنویت را بر جامعه حاکم کنند، اظهار داشت: این یک اصل مهم است. هیچ مسئولی نمی تواند بگوید من وظیفه ندارم و آن حوزه خود مسئول دارد. آنچه در رابطه با فرهنگ رخ می‌دهد مسئولین نمی‌توانند از زیر بار آن شانه خالی کنند.

خطیب موقت نمازجمعه تهران با تاکید بر لزوم دقت مسئولین بر روی کنسرت‌ها و عاری بودن آن از دنباله توام با فساد اخلاقی گفت: روی پخش فیلم‌ها نیز باید نظارت شود و اگر صد در صد اسلامی است مجوز به آن داده شود.

وی ادامه داد: مبادا در میان هنرمندان کسانی با سابقه زشت، بد و همکاری با نظام شاهنشاهی و فتنه 88 در جامعه نمایان شوند چراکه مردم از آنان متنفرند.

آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به اینکه اگر ضعفی در این 36 سال دیده شده است باید بدون تعصب بیان شود، گفت: چه بسا اشتباهاتی داشتیم. همانطور که امام راحل در مورد انتصاب بازرگان گفتند اشتباه کردیم.

وی در این باره افزود: اگر امثال شهید بهشتی و شهید مطهری نیز اشتباه کردند باید مطرح شود؛ شهید بهشتی به کلاهی اعتماد کرد و این اشتباه بود و روی انتخاب افراد باید دقت شود مبادا نفوذی باشند و ضربه خود را بزنند؛ شهید رجایی هم درباره اعتماد به کشمیری اشتباه کرد چراکه کشمیری چنان به دین تظاهر می‌کرد که شهید رجایی در نماز به او اقتدار می‌کرد و بالاخره هم او را آتش زد و سوزاند لذا مسئولین نباید خیلی زود به افراد اعتماد کنند.

خطیب جمعه تهران با گرامیداشت سالروز ولادت حضرت زینب و روز پرستار و تجلیل از شخصیت شیخ فضل‌الله محلاتی او را فردی تلاشگر و فعال که از او به عنوان موتور روحانیت نام برده می‌شد خواند و خاطرنشان کرد: او عاشق امام و ولی امر بود و امام در وصف او گفت که عمر خود را در راه اسلام و انقلاب صرف کرد و از چهره‌های درخشان انقلاب بود.

آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به مقاومت مردم یمن آن را مایه افتخار خواند و با اشاره به اینکه آنها کمر دشمن را شکسته‌اند از آنها خواست که مواظب توطئه‌های دشمن باشند تا به مقاومت ضربه نخورد.

وی با تبریک پیروزی مقاومت در سوریه علیه داعش و محکومیت انفجار حرمین عسگرین در سالگرد آن نسبت به نابودی و ریشه‌کن شدن داعش که با جنایات خود بدن انسان را می‌لرزاند ابراز امیدواری کرد و تصریح کرد: خاخام یهودی داعش را هدیه الهی می‌داند چراکه فرهنگ اسرائیل را بیان می‌کند و آمریکا از این فرهنگ کثیف حمایت می‌کند.

خطیب موقت نمازجمعه تهران گفت: یک سیاستمدار اسرائیلی می‌گوید بهترین گزینه آن است که پای داعش به بغداد رسیده و همه‌ شیعیان را به قتل برساند اما این جنایت به دامن خودشان برمی‌گردد؛ داعش 11 نفر را زنده زنده سوزاند و 27 پلیس عراقی را کشت و ابوبکر بغدادی چند نفر را به عنوان امیر مکه و مدینه تعیین کرده است که این هشداری است به حکومت عربستان.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند من به مذاکرات خوشبین نیستم اظهار داشت: اگر مذاکرات به نتیجه رسید که چه بهتر و اگر نه باید به ظرفیت درون تکیه کنیم.

آیت‌الله موحدی کرمانی با تاکید براینکه وضعیت هسته‌ای کشور ما با 10 سال قبل بسیار تفاوت کرده است، گفت: تعلیق را پذیرفتیم اما فهمیدیم که امیدی به اروپا نیست. این هم یک تجربه است. شاید اگر هم تعلیق را نمی‌پذیرفتیم بعضی‌ها حقیقت برایشان روشن نمی‌شد.

وی با اشاره به اینکه تکیه بر درون منافی دیپلماسی نیست بیان داشت: ما امروز تکیه به داخل و نیز منابع و نیروهای فراوان داریم اما آمریکا مشکلات اقتصادی و کسری بودجه داشته و میان او و اروپا اختلاف بسیار است.

خطیب جمعه تهران در پایان با یادآوری جمله‌ای از امیرالمومنین علی (ع) مبنی بر گول نخوردن از دشمن و تشبیه رابطه با دشمن به نزدیکی آب و آتش گفت: حضرت می‌فرمایند دشمن گاه یک قدم نزدیک می‌شود تا تو را غافلگیر کند اما به سادگی به او اعتماد نکن که محال است مهربانی کند ان شالله هیأت ایرانی مراقب هستند.

همچنین  آیت‌الله موحدی‌کرمانی در خطبه اول نمازجمعه تهران نیز با اشاره به الهام‌گیری رهبر کبیر انقلاب اسلامی از قرآن و پیروز شدن نهضت عنوان داشت: کشورهای ضعیف که خود و مردمشان را باور ندارند به آمریکا پناهنده می‌شوند. در حالی که این کشور خودش را هم نمی‌تواند حفظ کند

تعداد بازدید از این مطلب: 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : جمعه 1 اسفند 1393
نظرات

ئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه راهپیمایی 22 بهمن نمایش اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان است گفت: هر زمان تهدیدها علیه ایران اسلامی بیشتر بوده حضور حماسی مردم در صحنه پررنگ تر شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل هاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش صبح امروز در جمع کارکنان حوزه مرکزی این سازمان ضمن تبریک حضور حماسی و بی نظیر مردم ایران اسلامی در راهپیمایی 22 بهمن امسال، گفت: این حضور در سه عرصه داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل تبیین است.

وی با اشاره به اینکه امروز آمریکایی ها پس از دخالت در امور کشورهای عراق، افغانستان، سوریه و یمن بیش از گذشته ذلیل شده اند؛ در مورد انعکاس بین المللی حماسه 22 بهمن گفت: مهمترین پیام راهپیمایی 22 بهمن نمایش اقتدار و عظمت جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان است که با گذشت 36 سال از عمر نظام اسلامی همچنان استوار و مقتدر ایستاده و اهداف خود را دنبال می کند که این مهم از الطاف الهی است.

وی ادامه داد: مردم ثابت کرده اند که پشتیبان ولایت فقیه هستند، 36 سال قبل پیام آزادی و آزادگی را به جهان و ملت های مستضعف صادر کردند و امروز دوباره در 22 بهمن این پیام را به گوش جهانیان رساندند.

حجت‌الاسلام آل هاشم تصریح کرد: مردم به طرف مذاکرات هسته‌ای به ویژه آمریکا نشان داده اند که نظام اسلامی بر سر حقوق هسته‌ای ایستاده‌ و هرگز از مطالبات مشروع خود کوتاه نمی‌آید.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان داد توطئه‌ها و تحریمها خللی در عزم و اراده مردم ندارد و مردم با تحمل سختی‌ها از آرمان‌های خود دست بردار نیستند.

وی اظهار داشت: 22 بهمن پاسخ محکمی به طرح اسلام هراسی دشمنان بود که با استفاده از تروریست‌های خودساخته قصد مخدوش کردن چهره اسلام را دارند اما مردم انقلابی ایران ثابت کرده اند پیامبر اعظم (ص) را از عمق جان و با عشق و ارادت دوست دارند.

وی در مورد ابعاد منطقه‌ای حماسه 22 بهمن اظهار کرد: یکی از اهداف دشمنان از تاسیس و پشتیبانی گروه‌های تروریستی همچون داعش تضعیف موقعیت جمهوری اسلامی در منطقه است اما این راهپیمایی نشان داد نظام اسلامی در مسیر خود و با حمایت مردم در سایه رهبری انقلاب از جایگاه و موقعیت تعیین‌کننده ای برخوردار است.

نماینده ولی فقیه در ارتش با اشاره به حمایتهای رژیم صهیونیستی از گروههای تروریستی و تهاجم به سوریه تصریح کرد: حماسه حضور ملیونی مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان داد که رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از موقعیت ایجاد شده سوءاستفاده کند.

حجت الاسلام آل هاشم ادامه داد: 22 بهمن نشان داد که ملت ایران بر سر آرمان‌های خود که یکی از آنها حمایت از فلسطین است ایستاده‌اند و امروز منطقه جهان اسلام دستخوش بیداری اسلامی است.

وی ادامه داد: 22 بهمن در داخل کشور نشان دهنده وحدت و انسجام ملی است و مردم ما پس از 36 سال هنوز منسجم و متحد گوش به فرمان رهبر انقلاب و مقتدای خود هستند و پای آرمانهای انقلاب ایستاده‌اند.

وی در پایان سخنانش در مورد حضور مردم و همچنین تکلیف و وظیفه مسئولان نسبت به مردم تصریح کرد: حضور حماسی مردم در راهپیمایی شکوهمند 22 بهمن مسئولیت‌ها و تکالیف مدیران و مسئولان در پیشگاه مردم را بیشتر کرد. تا بدانند کسانی که همواره یار امام (ره) و رهبری بوده‌اند مسئولیتشان سنگین تر از گذشته می شود و باید در عرصه خدمت رسانی به مردم جدی‌تر تلاش نمایند.

تعداد بازدید از این مطلب: 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : جمعه 1 اسفند 1393
نظرات

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: این نیرو در رزمایش های متعدد و متنوع اختصاصی و مشترک، "جنگ اطلاعات "،"فریب نظامی"و" اعمال تهدیدات مبهم با قابلیت‌های ناشناخته" در حوزه ناهمگون را تمرین می کند و بر این اساس فرضیه های مختلف را طراحی و بر مبنای آن  برای دفاع سریع، قاطع و پشیمان کننده به متعرضین آمادگی کامل  دارد.

به گزارش روابط عمومی نیروی هوایی، امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش در مراسمی که  شامگاه دوشنبه 20 بهمن با حضور وابستگان نظامی کشور های دوست از شرایط موجود و رصد فعل و انفعالات منطقه ای و فرامنطقه ای، راه کارهای حفظ و ارتقای توان دفاع هوایی ایران را در جنگ‌های پیشرفته مورد توجه قرار داده است.

وی افزود: این نیرو در تولید تجهیزات گلوگاهی، استعداد بازیابی انواع هواپیماها، تولید و بهینه سازی انواع تسلیحات نقطه زن لیزری و پادها و نسل جدید موشک ها کاملا توانمند است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار داشت: توانمندی تخصصی و تجهیزاتی در جنگ الکترونیکی و افزایش بُرد هواپیماها با توجه به فراهم کردن شرایط سوخت گیری هوایی و تجهیز هواپیماهای آفندی به تسلیحات پدافندی از دیگر اقدامات موثر  نیروی هوایی ارتش است.

وی با اشاره به دستاور دهای رزمایش بزرگ محمد رسول ا... (ص) ادامه داد: این رزمایش که اخیرا در مساحتی بالغ بر دو میلیون و دویست هزار کیلومتر مربع برگزار شد تنها گوشه ای از اقتدار، عزت و سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.

امیر سرتیپ خلبان شاه صفی افزود:  هماهنگی کامل نیروها، وحدت فرماندهی، عملیات پیچیده مشترک، استفاده از دستاوردهای بومی و داخلی صنایع دفاعی کشور، تقویت ایمان و روحیه جهادی از جمله نتایج و دستاوردهای مهم رزمایش بزرگ محمد رسول ا... (ص) بود .

فرمانده نیروی هوایی ارتش، تاکید کرد:  توانمندی دفاعی ایران، ناقض امنیت منطقه نیست بلکه نکته قابل اعتماد و اتکایی برای برقراری امنیت در نقطه حیاتی خلیج فارس است. ما بیشترین طول مرز آبی را در خلیج فارس و دریای عمان داریم و پر واضح است که هر اندازه این منطقه راهبردی امن تر باشد، سهم ما از امنیت، بیشتر خواهد بود و به همین دلیل خود را مکلف می دانیم نقشی موثر در ایجاد امنیت داشته باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به دو جریان گروه های تکفیری و اسلام ستیزی سیاستمداران غرب اشاره و تصریح کرد: بر کسی پوشیده نیست که قدرت های سلطه جو و اقمار وابسته به آنها با صرف هزینه های گزاف، جریان های تروریستی تکفیری سلفی و القاعده را در بین کشورهای اسلامی سازماندهی و پشتیبانی می کنند تا از طریق گسترش خشونت، ترور، ناامنی و افراط گرایی، کشورهای مسلمان منطقه را دچار بحرانهای داخلی و درگیری های قومی و نژادی نموده و چهره ای خشن از دین اسلام و مسلمانان در جهان نمایش دهند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: گروه تکفیری داعش که به طور رسمی و با حمایت مستقیم برخی کشورهای غربی در زمان بحران سوریه شکل گرفت هم اکنون به عنوان مهم ترین تهدید در منطقه و جهان برای امنیت، صلح و ثبات شناخته می شود که اقدامات زشت و وحشیانه این گروه تروریستی مورد تأیید هیچ یک از فرق اسلامی نمی باشد.

وی بیان کرد:  شکست تفکر یک جانبه گرایی و شکست های پی درپی در عراق، سوریه، افغانستان و لبنان باعث شد ایالات متحده برای پیشبرد اهداف خود که همان سوق دادن کشورهای مسلمان منطقه به مرحله فروپاشی است، به بازیگران منطقه ای متوسل شده و با استفاده از گروهک های تروریستی، جنگ های نیابتی را در دستور کار خود قرار دهد .

امیر سرتیپ شاه صفی خاطر نشان کرد: نظام سلطه در ادامه اقدامات خود علیه مسلمانان و کشورهای اسلامی به اعتقادات و باورهای مذهبی مسلمانان حمله نموده و با درج مطالب و تصاویری علیه پیامبر عظیم الشان اسلام که پیامبر یک میلیارد و نیم انسان در جهان می باشد و به عنوان پیامبر رأفت و مهربانی در جهان شناخته می شود روح مسلمانان را جریحه دار کرد.

وی ضمن دعوت افراد گمراه و نادان به مطالعه تعالیم الهی پیامبر اسلام، افزود:  این اقدام نه تنها توهینی آشکار و صریح به دین مبین اسلام است،  بلکه اهانت به همه مذاهب و فرق الهی، همه رسولان و ادیان الهی و به تمام انسان های آزاده جهان می باشد.

فرمانده نیروی هوایی گفت: اگر به تاریخ 36 ساله انقلاب اسلامی نگاه کنید خواهید دید، از بدو انقلاب، تحریک و تجهیز گروهک های معاند، منافق و تجزیه طلب تا تحمیل جنگی نابرابر و تحریم های بهداشتی و درمانی، اقتصادی، علمی و هوانوردی در دستور کار دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته بود.

وی ادامه داد: تحمیل جنگی نابرابر یکی از راهبرد های زخم خوردگان از انقلاب مردمی ایران بود. در این میان نیروی هوایی ارتش اولین هدفی بود که در حمله عراق علیه ایران در 31 شهریور 1359 مورد حمله قرار گرفت ولی بلافاصله در زمانی کمتر از دو ساعت با عکس العمل این نیرو مواجه شد. در طول جنگ که تا 27 تیرماه 1367 به طول انجامید نیروی هوایی در کنار سایر نیروهای مسلح و بسیج مردمی به دفاع از کشور پرداخت. این در حالی است که به دلیل وابستگی های خارجی پیش بینی می شد ظرف چند ماه نیروی هوایی زمین گیر شود.

سرتیپ شاه صفی افزود: انجام عملیات های نظامی جهت مهار، تثبیت و جلوگیری از پیشروی دشمن، انجام عملیات های شناسایی، نقش فعال در همکاری و پشتیبانی از سایر نیروهای نظامی و بسیج مردمی، از جمله حضور تأثیرگذار درعملیات های فتح المبین، بیت المقدس، بدر، خیبر و والفجر8  را می توان اوج این افتخارات دانست.

وی تصریح کرد: عملیات کلاسیک فتح المبین و بیت المقدس، از بین بردن نیروی دریایی عراق در عملیات مروارید در خلیج همیشه فارس، حفاظت از نفتکش ها و سایرکشتی های تجاری و حفظ زنجیره اقتصادی و درآمدزایی کشور و حرکت به سمت خودکفایی و بازسازی تجهیزات و تغییر سیستم غربی به سیستم بومی در نیروی هوایی حاکی از شکل گیری چهره جدیدی از توازن توان دفاعی ایران در برابر تهدیدهاست که روز به روز در حال تقویت است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: یکی از گام های بلندی که در جهت سقوط زودهنگام رژیم طاغوتی پهلوی انجام گرفت، حرکت متهورانه کارکنان نیروی هوایی ارتش در 19 بهمن 1357 بود. در این روز تاریخی کارکنان فداکار و متعهد نیروی هوایی با یک حرکت متهورانه به سیل خروشان ملت مبارز پیوستند و با اجرای برنامه رژه و ادای احترام به امام خمینی(ره) رهبر عظیم الشان و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بیعت خود را با ایشان اعلام نموده و سندی از افتخار، حماسه، رشادت و ایمان را در برگ های زرین تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت رساندند.

 وی ادامه داد: نیروی هوایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و کوتاه شدن دست بیگانگان از میهن اسلامی، به سرعت با اتکا به توانمندی های متخصصان و کارشناسان داخلی، شروع به سازماندهی و بازسازی نیرو کرد و با ایجاد خودکفایی و خوداتکایی، نیازمندی های فنی و عملیاتی نیرو را تامین نمود.

سرتیپ شاه صفی در پایان گفت:  نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تلاش می کند تا روابط نظامی شایسته ای با ارتش کشورهای دوست و برادر برقرار کند تا سهمی موثر در مسیر توسعه صلح و امنیت منطقه ای و جهانی ایفا نماید. در این راستا نیروی هوایی آمادگی همکاری و تبادل تجربیات با نیروی هوایی کشورهای دوست در زمینه تبادل دانشجو و انتقال تجربیات آموزشی، دیدار مقامات عالی رتبه و هیات های کارشناسی تخصصی، اجرای رزمایش های مرکب و همکاری های فنی را داشته و از آن استقبال می کند

تعداد بازدید از این مطلب: 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نویسنده : رامین رها
تاریخ : جمعه 1 اسفند 1393
نظرات

با حضور امیر سرتیپ حاتمی، جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و امیر سرتیپ خلبان علیرضا برخور، جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش، هواپیمای جدید جت جنگنده و آموزشی پیشرفته با نام صاعقه 2 ساخت سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع ، طی مراسمی رونمایی و به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحویل داده شد .

به گزارش اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، در هشتمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر و در آستانه 22 بهمن سی و ششمین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی با حضور امیر حاتمی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و امیر سرتیپ خلبان علیرضا برخور، جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش، هواپیمای جدید جت جنگنده و آموزشی پیشرفته با نام صاعقه 2 ساخت سازمان  صنایع هوایی وزارت دفاع ، طی مراسمی رونمایی و به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحویل گردید .

سرتیپ حاتمی در حاشیه این مراسم در سخنانی با اشاره به راهبرد وزارت دفاع در تقویت ناوگان هوایی نیروهای مسلح با تکیه بر توان بومی گفت : هواپیمای جت مافوق صوت دوکابین صاعقه 2 که توسط دانشمندان و متخصصان افتخار آفرین سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع و با مشارکت و همکاری نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران طراحی و تولید شده است با ماموریت پشتیبانی نزدیک برای انجام ماموریت های تاکتیکی و آموزش خلبانان در مرحله پیشرفته مورد بهره برداری قرا می گیرد .

جانشین وزیر دفاع در بیان مشخصات فنی هواپیمای صاعقه 2 که نسل دوم هواپیمای صاعقه می باشد اظهار داشت : در طراحی جدیدی که انجام شده ، ضمن بالا بردن قدرت رزمی این هواپیما با به کارگیری سامانه های الکترواویونیک و سلاح پیشرفته امکان آموزش پیشرفته را برای جنگنده های سنگین موجود و یا جدید فراهم کرده است .

سرتیپ حاتمی تصریح کرد : تعمیق بومی سازی سامانه های مختلف با استفاده از نخبگان دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان در طراحی ، تولید و آزمون های مختلف این سامانه ها از دستاوردهای مهم دیگر این هواپیما به شمار می رود .

جانشین وزیر دفاع گفت : این دستاورد مهم در راستای خوداتکایی در بخش جنگنده ها و هواپیماهای آموزشی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است؛ که این مهم جمهوری اسلامی ایران را در شمار معدود کشورهای دارای کلاس های مختلف از هواپیمای جنگنده و آموزشی بومی قرار می دهد .

وی افزود : این دستاورد مهم و ارزشمند ، نشان داد فرزندان رشید ملت ایران در وزارت دفاع و نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با همان روحیه سال های اول انقلاب و دوران دفاع مقدس و با توکل به خدا ، خودباوری و تکیه بر توان و استعدادهای ذاتی خود ، در مسیر خودکفایی و استقلال صنعت هوایی و قطع وابستگی ها ، مصمم و استوار گام های ترقی و پیشرفته را تا رسیدن به قله های فناوری پیچیده هوایی طی می کنند .

جانشین وزیر دفاع با تبریک این دستاورد بزرگ به محضر فرماندهی معظم کل قوا ، نیروهای مسلح و ملت انقلابی و رشید ایران ، از تلاش های جهادی و همت بلند دانشمندان ، متخصصان و مدیران صنایع هوایی وزارت دفاع و نیروی هوایی ارتش تشکر و قدردانی نمود و تاکید کرد : در سایه رهبری های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ، حمایت های رئیس جمهور محترم و تأسی به فرهنگ ، کار و مدیریت جهادی راه مقدسی که هزاران شهید ، جانباز  و آزاده به رهبری حضرت امام خمینی (ره ) برای استقلال ، عظمت و سربلندی ایران اسلامی آغاز کردند با صلابت و قدرت ادامه خواهد یافت.

تعداد بازدید از این مطلب: 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود